Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Домашни сухи пасти, някой има ли рецепта?

30 Яну 2015, 17:53

Нали се сещате сухите пастички тип Балкан, ама не тези Балканчета, които сега се продават, ами онези от едно време :idea: :idea:

И понеже никъде не съм срещала от онези сухи пасти, дето са като едно времешните, реших да си направя сама вкъщи едни ей такива
pastries.jpg
pastries.jpg (34.75 KiB) Прегледано 2157 пъти
Сетих се, че имах едни книги от онова време и там имаше всякакви рецепти - за дребни сладки, за бонбони, за сухи пасти, но жалкото е, че не мога да ги открия, явно са останали при майка ми :|

Много се надявам, ако имате рецепта за сухи пасти или ако случайно се сетите за тези книжки кулинарните, за които говорих, някой да ми сподели изпробвана рецепта за домашни сухи пасти :idea: :idea:
Предварително благодарско! :) :) :)

Re: Домашни сухи пасти, някой има ли рецепта?

30 Яну 2015, 18:00

Мисля, че се сещам за кои книжки иде реч, утре ще се позадълбая да ги търся, понеже там имаше наистина интересни рецепти и ако открия нещо задължително ще ти пиша :idea: :idea: ;) че и мен ме блъснаха спомените :D

30 Яну 2015, 18:15

О, да вярно! А те нямаш ли предвид витошката?
witoshka.png
witoshka.png (77.38 KiB) Прегледано 2146 пъти

Аз искам такава рецепта :)

30 Яну 2015, 19:38

О,тези витошки много ги обичам! :) Домашните пастички като цляо са много вкусни и носят един спомен от миналото :))

03 Фев 2015, 12:43

Kremiliya написа:О, да вярно! А те нямаш ли предвид витошката?
witoshka.png

Аз искам такава рецепта :)

Супер мнгоо обичам и аз домашни пасти, от мнооого години не съм правила, ама тази витошка защо е такава зелена, вече такива ли ги правят? :?:

04 Фев 2015, 11:33

Тая витошка на снимката ще е модерна с шам фъстък, затова е зелена, предполагам, че не е намерила друга снимка. Иначе са с орехи отгоре и аз много ги обичам :)

06 Фев 2015, 17:08

Мисля, че крема е сметанов, а самия блат пандишпанов, аз май имам рецепта у нас за блата ;)

06 Фев 2015, 17:46

Ех, сега ако знаете как ми се хапва една витошка, но не знам дали продават още? :(

11 Фев 2015, 15:43

Тези пастички, за да са с вкуса от едно време, мисля, че се правят с пандишпанов блат иии много сметана :)

06 Апр 2015, 11:42

Не съм хапвала никога сухи пасти, а и как ли се правят, така потопени в шоколад? Пандишпан със сметанов крем :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2