Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
05 Фев 2015, 13:40
Локумът написа:От както малките пораснаха, спя гол и преди това спях гол, но когато станаха на по 5-6 и започнаха да влизат изненадващо в стаята слагах по едни гащи, сега вече, като трудно мога да ги извикам да ми кажат и 2 думи си спя гол, както ми е кеф, добре, че жената споделя моето мнение

И у дома сме така, винаги спим голи, което е много добре за връзката ни.
05 Фев 2015, 16:28
Разбира се, особено когато съм с гаджето спя гола!
06 Фев 2015, 16:10
Elica написа:Разбира се, особено когато съм с гаджето спя гола!

Нали! С гаджетата е най-хубаво и аз и без гаджета спя гола:)
06 Фев 2015, 16:37
Мисля си, че хората които спят заедно голи са си по-близки, дори и да имат бельо, то със сигурност допира на кожата им е от значение
06 Фев 2015, 17:23
Винаги се обличам, не мога да спя гола, не обичам.
06 Дек 2016, 11:52
Malina написа:Мисля си, че хората които спят заедно голи са си по-близки, дори и да имат бельо, то със сигурност допира на кожата им е от значение :)
И аз така си мисля! Пък и кожата на човек топли най-много, така че за зимата е идеален вариант пред навличането.
06 Дек 2016, 13:23
След секс спя гола, но ако е обикновена вечер спя с пижама и задължително с чорапи през зимата. ;) лятото съм по потник поне.
06 Дек 2016, 15:40
И аз главно, ако има с кой да съм била, спя гола, иначе предпочитам да съм си облечена, дори и след секс си слагам поне едни гащи на д-то.
06 Дек 2016, 16:28
От както се роди това малкото и зиме и лете вече спя голя от кръста нагоре!

Което е голям бонус и за съпружеското ми тяло...
07 Дек 2016, 13:03
след секс, винаги спя гол, щото ме мързи да се обличам,но иначе спя само по боксерки.
Не виждам нищо ненормално в тва да се спи гол, та като цяло се чудя и що се питаме изобщо...