Признайте - спите ли голи?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Признайте - спите ли голи?

Мнениеот Lilly_milly » 02 Фев 2015, 16:17

Снощи без да исках заспах гола :mrgreen: Сутринта като се събудих, чак се стреснах, не че ми беше лошо де, нито на приятеля ми, :D :D но някак си беше странно!

Не зная дали е полезно това, дали е и хигиенично, но особено през лятото мисля, че доста по-често бих спяла гола :idea: :roll: :D :D
Хигиената от една страна, от друга, смятам, че ако повече двойки спят голи, по-малко раздели би имало :?: :!: :lol: Някак странно как, всъщност това сближава двойката :D
sleeping.jpg
sleeping.jpg (15.46 KiB) Прегледано 2112 пъти
Някъде преди време бях попаднала и на статия, в която се казваше, че има здравословни причини, заради които е добре е спи гол, но не мога да ги изброя в момента!

Спите ли голи и редно ли е според вас това? :roll: Дали пък наистина може да има полза за организма ни спането голи :roll: Каква е вашата версия, признайте си бързо?! :)
Lilly_milly

Re: Признайте - спите ли голи?

Мнениеот borkova » 02 Фев 2015, 16:40

Много обичам да спя гола, сега през зимата, колкото и да се топлим с мъжа ми, когато трябва да ставам ми е ужасно студено и много рядко го правя, но през лятото не може нищо да ме накара да сложа нещо по себе си! :D А чак да е полезно не съм чувала, освен ако жена като Кобилкина не го е казала :D
borkova

Мнениеот sofi_black » 03 Фев 2015, 14:19

Обичам да ми е свободно, но без бельо ми е гадно да спя, гнусно ми е :D
sofi_black

Мнениеот Lollipop » 04 Фев 2015, 11:10

По-скоро зимата си позволявам да спя гола с мъжа ми, лятото ми е непоносимо, аз не мога да търпя собствената си кожа и жега, че да търпя чужда, затова май съм на обратно - лятото се събличам, зимата се обличам. Не виждам причина защо да е гнусно и нехигиенично, ако са ти чисти чаршафите и си поддържаш добра лична хигиена какъв е проблема? :roll:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Коцева » 04 Фев 2015, 17:27

Рядко спя гола, чувствам се странно и по принцип не ходим голи вкъщи, дори си обличам бельото още щом взема душ - в банята :D май съм от старомодните :D
Коцева

Мнениеот Slavena » 04 Фев 2015, 17:47

Аз си спя гола и хич не ми дреме, така съм свикнала от години, имам си халат и бързо го обличам като трябва да стана.
Slavena

Мнениеот ramimni » 04 Фев 2015, 18:01

И аз се чувствам доста дискомфортно с дрехи докато спя, често се оплитам в тях и винаги ме е било страх да не се задуша :D :D от друга страна ако имам долнище се свлича с бельото ми и в крайна сметка ми е по-добре без всичко това ;)
ramimni

Мнениеот mix_twix » 04 Фев 2015, 18:22

ramimni написа:И аз се чувствам доста дискомфортно с дрехи докато спя, често се оплитам в тях и винаги ме е било страх да не се задуша :D :D от друга страна ако имам долнище се свлича с бельото ми и в крайна сметка ми е по-добре без всичко това ;)

;) ;) ;) ;) :) Ти си жена мечтъ бе! :mrgreen:
МНого ми е зор си намеря някоя, дето обича да спи гола, всички се крият, все едно ще ги ядем!
Аватар
mix_twix

Мнениеот Локумът » 05 Фев 2015, 09:59

От както малките пораснаха, спя гол и преди това спях гол, но когато станаха на по 5-6 и започнаха да влизат изненадващо в стаята слагах по едни гащи, сега вече, като трудно мога да ги извикам да ми кажат и 2 думи си спя гол, както ми е кеф, добре, че жената споделя моето мнение :oops: :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот Pipilota » 05 Фев 2015, 11:07

Никога не спя гола, просто не обичам, винаги мятам по нещо на гърба и бельото задължително. Мога да си позволя да спя по голи крака, но само толкова. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси