Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Как действа и за какво е полезно сухото четкане?

03 Фев 2015, 12:54

Попаднах по средата на някакъв разгорещен разговор за сухото четкане, малко бях ей така :shock: не посмях да се намеся, ама сега пък ме гложди за какво точно иде реч и как го правят хората :roll: :lol: :lol: и най-вече за какво им е да се четкат :roll:

Хванах онази част от разговора с хвалбите на четките, коя била по-хубава и коя по-удобна :lol: Не съм убедена, че може да има много удобна четка, с която да си търкаш кожата, особено на по-фините места,
Dry-Skin-Brushing.jpg
Dry-Skin-Brushing.jpg (49.35 KiB) Прегледано 908 пъти
ама пак реших да попитам и тук :roll:
Най-вече ми е интересно за какво е полезно сухото четкане и как действа :? Не мога да си представя друг ефект на четката върху кожата ти, освен събарянето на слой мъртвия клетки и нечистотии и все пак смятам, че това ще стане по-качествено под душа, а не с четкане? :mrgreen:

Простете невежеството ми, но много бих искала да се сдобия с повече информация как действа и за какво може да е полезно сухото четкане :idea: :roll:

Re: Как действа и за какво е полезно сухото четкане?

03 Фев 2015, 13:00

До сега не бях виждала такова нещо, ама не мисля, че може да даде кой знае какъв ефект сухото четкане :roll: но при всички случаи поне ще освежи кожата на 100% :idea:

03 Фев 2015, 15:52

Чувала съм, че трябва да се четка в посока към сърцето, но главно мисля, че го използват за премахване на целулит, не съм убедена, че може да даде ефект, но като им се занимава да се четкат какво лошо, някои казват, че трябвало да бъде като лек релаксиращ масаж за тялото и ума :roll: бреей :|

04 Фев 2015, 10:59

За първи път чувам за сухо четкане, не съм знаела, че хората се четкат като магарета, изненадана съм. :shock:

01 Апр 2015, 17:23

Сухото четкане е супер, но си отнема време, не е за заети хора, но пък страшно добре ексфолира!!

20 Май 2015, 15:13

Според мен трябва да се грижим за кожата си подобаващо, защото отговаря на състоянието на човек :idea: иначе доколкото знам действа добре на много системи :idea:

20 Май 2015, 15:56

С такава четка ли се четкат хората, за дрехи? :)

20 Май 2015, 16:37

Сигурно доста мъртви клетки ще изпадат така ;)

21 Май 2015, 09:39

kauda написа:С такава четка ли се четкат хората, за дрехи? :)

Явно, аз не съм чувала за този метод, до сега! :o Учудвам се, че хората се четкат на сухо, но има логика. ;)

17 Юни 2015, 16:52

kauda написа:С такава четка ли се четкат хората, за дрехи? :)

Тази със сигурност не е за дрехи, някакъв специален естествен косъм е, изкуствените мисля, че само ще успеят да ти свалят кожата и дотам!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2