Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Страничните ефекти на джинджифила – нека ги обсъдим!

12 Ное 2015, 12:40

mix_twix написа:Мисля, че като с всяко нещо и с него може да се предозира,затова се слага по малко. :) Както с всяка билка трябва да се внимава. ;)

Хората съвсем забравят, че и билките могат да бъдат опасни, ние ги имаме за треволяци, но всяка една дава своето отражение върху нас :!:

12 Ное 2015, 22:30

Все пак са лекарства, както и по-напред бяхме казали, имаше случай на натровено дете с билки, затова вниманието на шест и очите ей така :shock:

23 Ное 2015, 15:32

Не се ли чувствате по-свежи, като пиете джинджифил? :) Главоболието не минава ли?

23 Ное 2015, 17:25

Malina написа:Все пак са лекарства, както и по-напред бяхме казали, имаше случай на натровено дете с билки, затова вниманието на шест и очите ей така :shock:

Ама така е, той и татула е от природата, ама е отровен... нали

21 Дек 2015, 17:12

Точно затова трябва да се внимава с дозите, които се приемат под една или друга форма. Не става само с комшийката така каза..

14 Окт 2016, 16:50

Сигурно не на всеки понася, но как да разберем предварително? Докато не пробваме, няма как да знаем дали ще се изринем, дали ще ни заболи стомах и т.н.

17 Окт 2016, 10:46

На мен ми действа малко разслабително и избягвам да го употребявам.

08 Ное 2016, 17:17

Аз съм се изривала от джинджифил, дори чай не мога да пия и го избягвам.

28 Ное 2016, 16:26

zheleva212 написа:Аз съм се изривала от джинджифил, дори чай не мога да пия и го избягвам.

Не знаех, че може да има такъв страничен ефект, аз не съм се обръщала внимание да ми се е случвало нещо такова, може би ако си се предозирала..

28 Ное 2016, 17:12

Колко джинджифил трябва да поемеш, за да се предозираш? А пък може и на някои просто да не им се отразява добра, да са алергични.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3