Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
13 Фев 2015, 16:57
обожавам марули но не ги съхранявам никак, купувам ги пресни
13 Фев 2015, 17:12
Измивам я хубаво и я прибирам в плътно затворен плик със салфетка вътре да обира влагата
16 Фев 2015, 17:31
Е който и да ме убеждава не мисля, че има начин да се съхраняват за много дълго време, все пак са доста крехък зеленчук
10 Мар 2015, 10:58
Нямам идея как мога да ги съхраня, държа си ги в хладилника и толкова, все пак са фини растения, не могат да изкарат 2 седмици да чакат.
10 Мар 2015, 14:24
И аз купувам и употребявам принципно. Но иначе, подсушена и в плътно затворена кутия с капак. Водата е проблемът при тях. С лука - същото, но никога не го правя и бая изхвърлям...
16 Мар 2015, 12:31
и аз предпочитам да купя и да ям, така и ли иначе няма да я съхранявам за цяла зима, тъй че какво значение има дали ще я купя днес и ще я изям след 4 дена, след като мога на 4-тия ден си купя от магазина прясна, прясна.
17 Мар 2015, 13:05
Гледам много да не задържам марули у дома, защото не знам как да се грижа правилно за тях.
20 Мар 2015, 02:39
Изчиствам марулята,лука и репичките,измивам на течаща вода и подсушавам.Нарязвам ги и ги слагам в голяма купа с капак в хладилника.Когато ми трябва,изваждам необходимото количество,другото го връщам пак в хладилника.Така се запазва и повече от седмица.
20 Мар 2015, 10:11
YORDANKA49 написа:Изчиствам марулята,лука и репичките,измивам на течаща вода и подсушавам.Нарязвам ги и ги слагам в голяма купа с капак в хладилника.Когато ми трябва,изваждам необходимото количество,другото го връщам пак в хладилника.Така се запазва и повече от седмица.
Аз си режа зеле и затварям така, но не мога да кажа, че от понеделник до сряда вкусът е еднакъв, даже почва да покафенява и става супер странно на вкус, пък марулята, която е толкова крехка хич не си представям как ще стои седмица и повече!
23 Мар 2015, 11:59
Просто трябва да е абсолютно суха...има ли вода - край.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.