Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
23 Мар 2015, 12:30
renetka написа:Просто трябва да е абсолютно суха...има ли вода - край.
Много ми е странно на мен, ти за да я измиеш и подсушиш.. това ще ти отнема супер много време а и ще я намачкаш... не знам. или друг вариант е да си стои прибрана и не измита дълго време, докато решиш да си я хапваш
23 Мар 2015, 18:16
Rali_hr написа:renetka написа:Просто трябва да е абсолютно суха...има ли вода - край.
Много ми е странно на мен, ти за да я измиеш и подсушиш.. това ще ти отнема супер много време а и ще я намачкаш... не знам. или друг вариант е да си стои прибрана и не измита дълго време, докато решиш да си я хапваш

Да. А за изсушаването има центрофуги
23 Мар 2015, 21:33
Аз пък не ги мия марулите, ами ги държа в хартиен плик и в хладилника!!!

)
03 Яну 2017, 12:25
И аз купени прибирам направо с торбичката в хладилника, до 2-3 дена стават за ядене и са свежи, защо ми е да ги зареждам и да ги държа дълго време неизядени? :)
05 Яну 2017, 16:32
И аз така - в хладилника и да два-три дена я ядем. После не прилича на нищо. Лятото много по-бързо се спаружват отколкото през зимата съм забелязала, въпреки, че и зиме, и лете все в хладилника ги държа.
04 Фев 2017, 10:03
annydance написа:И аз така - в хладилника и да два-три дена я ядем. После не прилича на нищо. Лятото много по-бързо се спаружват отколкото през зимата съм забелязала, въпреки, че и зиме, и лете все в хладилника ги държа.
може би защото лятото колкото и да е по пазарите са се пекли по цял ден на слънце и после като се сложат в хладилник и рязката прпомяна на температурата им влияе повече.
05 Фев 2017, 10:34
Аз като я купя я прибирам в хладилник, не я мия изобщо и нищо такова, не я мокря, мия я преди да я използвам.
06 Фев 2017, 12:12
Винаги съм се чудила защо трябва да се оставя така наречената брада на зеления лук. Не мисля, че така по-бавно се разваля. И когато е изчистен, пак си издържа в хладилника.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.