05 Фев 2015, 14:54
05 Фев 2015, 15:03
05 Фев 2015, 15:21
05 Фев 2015, 16:53
09 Фев 2015, 16:42
10 Фев 2015, 10:51
10 Фев 2015, 15:02
10 Фев 2015, 15:21
Kaxala написа:Веднага като купя маруля, изрязвам основата(т.е. разделям листата) и накисвам в купа студена вода, в която добавям малко оцет и малко сол(бях чела, че убиват разни паразити и микроорганизми). След половин-един час изплаквам хубаво лист по лист и отцеждам много добре от водата, като изтръсквам листата. Прибирам в плътно затваряща се кутия и в хладилника. Последно около 4-5 дни ми стоя така марулката и беше абсолютно свежа и без следи от загниване при изваждането. По същия начин процедирам и с магданоза, той се запазва даже още по-дълго. Опитайте!
10 Фев 2015, 16:27
11 Фев 2015, 17:10