Не, купувам си козметиката само от магазините и гледам горе долу цената да ме устройва, като избивам малко по-скъпото. Доверявам се и на рекламите пот ТВ хахаха
Бих купила козметика само от специализиран магазин, а ако става въпрос за кремове и подобни бих се доверила на аптеките, поне така ще съм сигурна в произхода, в някакви сайтчета не бих посегнала да търся изобщо.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
На мен ми е трудно да преценя най-вече цветовете, затова и не купувам от интернет козметика, а що се отнася до кремове използвам няколко, които си ги взимам от магазина за козметика до вкъщи, не ми е такъв проблем и зная, че ще са ок
Аз избягвам да купувамккозметика като кремове и такива дори от места, които не са аптеки, защото няма гаранция за нищо, гримове нямам избор, но избирам по-скъпи неща от известни марки.
Когато купувам козметика, следя дали има тези номера, които слагат на опаковките или отвътре на кутиите. Така се ориентирам дали е фалшива или не. Ако самата опаковка ми изглежда съмнителна, също не купувам.
Аз затова не купувам от интернет козметика, предпочитам да си го видя и разгледам хубаво. По интернет гледаш някаква снимка, а знае ли човек, после може да пристигне нещо съвсем друго.