Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
14 Сеп 2016, 10:53
то зависи и каква козметика точно ще купуваш. големите световни и много популярни брандове наистина имат и много ментета и хиляди дистприбутори. така че трудно можеш да им хванеш следите и е по-лесно да попаднеш на фалшиво.
14 Сеп 2016, 14:13
Всеки се хвърля на марковото и уж по-качественото. Логично е тях повече да ги фалшифицират. Често съм се изненадвала от не толкова скъпи марки, дори и български, които имат страхотен ефект. Тях нява кой да ги фалшифицира.
15 Сеп 2016, 11:59
И аз съм доволна от кремове, които са българско производство. И ние имаме такива, които са с високо качество и с натурални съставки.
15 Сеп 2016, 13:39
Кои са тези, аз не се сещам за такива?
28 Сеп 2016, 10:41
exotic написа:Кои са тези, аз не се сещам за такива?
Еми например в момента околоочния ми е такъв
drkrahtova.com/serum-okolo-ochi и това е второто нещо, което си взимам от козметичната серия Dr.Krahtova MD . Те са си български и качествени.
29 Сеп 2016, 13:36
Такава козметика или някой дерматолог може да ти я препоръча, или специален човек. Не е масов продукт и известна на масовия потребител.
29 Сеп 2016, 14:14
а аз за неща, които не са ми познати, независимо дали са ми били препоръчани, действам на принципа на личния опит. пробвам и така оценявам какви са качествата на дадена козметика
29 Сеп 2016, 14:30
Досега не съм имала проблеми с козметиката и си поръчвам с лека ръка или си купувам от магазина, без да робувам на марки. Днес си взех червило Голдън Роуз, макар че не не съм май почитател на марката.
03 Окт 2016, 10:37
Gold написа:exotic написа:Кои са тези, аз не се сещам за такива?
Еми например в момента околоочния ми е такъв
drkrahtova.com/serum-okolo-ochi и това е второто нещо, което си взимам от козметичната серия Dr.Krahtova MD . Те са си български и качествени.
Аз също често ползвам българска козметика. Съгласна съм, че има качествени неща. Да не забравяме, че цял свят купува някои от нашите етерични масла заради качеството, което идва просто от климата и природата у нас. Така че, ако са с натурални съставки, ще са хубави.
03 Окт 2016, 14:21
Да, затова нашите билки, рози и цветя са много предпочитани и търсени. Но по интернет могат недобронамерените търговци да напишат, че съдържа какви ли не натурални и полезни съставки и ти няма как да разбереш дали е така, докато не го пробваш.