05 Окт 2016, 11:28
Gold написа:exotic написа:Кои са тези, аз не се сещам за такива?
Еми например в момента околоочния ми е такъв drkrahtova.com/serum-okolo-ochi и това е второто нещо, което си взимам от козметичната серия Dr.Krahtova MD . Те са си български и качествени.
27 Окт 2016, 15:21
Yarost написа:Gold написа:exotic написа:Кои са тези, аз не се сещам за такива?
Еми например в момента околоочния ми е такъв drkrahtova.com/serum-okolo-ochi и това е второто нещо, което си взимам от козметичната серия Dr.Krahtova MD . Те са си български и качествени.
Тази серия само онлайн ли може да се поръчва или може и в магазини да се намери?
01 Дек 2016, 16:16
02 Дек 2016, 15:57
tinkerbell написа:Dr.Krahtova MD серията само грижа за лице ли има? Аз също съм склонна да се доверявам на българска козметика, когато знам, че са с натурални масла и качествени продукти.
06 Дек 2016, 12:44
Yarost написа:tinkerbell написа:Dr.Krahtova MD серията само грижа за лице ли има? Аз също съм склонна да се доверявам на българска козметика, когато знам, че са с натурални масла и качествени продукти.
Мисля че да, поне аз тези видях на сайта- хидратиращ, подхранващ, за млада и свежа кожа и крем за околоочния контур .
09 Дек 2016, 11:23
09 Дек 2016, 11:48
nefertiti написа:Сега около Коледните празниците трябва да се внимава много повече от къде се купува козметика онлайн. Много сайтове продават всякакви подаръчни комплекти, общи идеи за подаръци за всеки, включително и козметични, но те не са производител и кой знае от къде и с какво зареждат.
09 Дек 2016, 11:49
09 Дек 2016, 11:57
13 Дек 2016, 17:51
m0n4eto написа:Yarost написа:tinkerbell написа:Dr.Krahtova MD серията само грижа за лице ли има? Аз също съм склонна да се доверявам на българска козметика, когато знам, че са с натурални масла и качествени продукти.
Мисля че да, поне аз тези видях на сайта- хидратиращ, подхранващ, за млада и свежа кожа и крем за околоочния контур .
за каква възраст са подходящи тези кремове?