Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
26 Ное 2015, 15:16
Kremiliya написа:Идеята определено много ми харесва, баба ми много искаше да има протези, а за съжаление моето финансово състояние не позволяваше да ѝ помогна, така си отиде в мъки, защото не си сложи протези! Не избираше храната по вкус, а ядеше попари, защото нямаше зъби, а протезите са лукс!
Идеята е добра, но уви, няма никакъв шанс да бъде изпълнена, защото не може да се получи. :)
26 Ное 2015, 17:32
Mon_ton написа:Идеята е добра, но уви, няма никакъв шанс да бъде изпълнена, защото не може да се получи. :)
За съжаление е трудно, така е и то не защото няма възможност, а защото има кой да я опропастява
30 Ное 2015, 16:01
magda написа:Mon_ton написа:Идеята е добра, но уви, няма никакъв шанс да бъде изпълнена, защото не може да се получи. :)
За съжаление е трудно, така е и то не защото няма възможност, а защото има кой да я опропастява

Има доста желаещи по-скоро да не я изпълнят, когато се правят неща за хората, кой и кога точно ще краде.
30 Ное 2015, 16:22
За мен идеята е страхотна, защото наистина има много пенсионери, които не могат да си позволят скъпите протези. То за работещите е трудно да ходят на зъболекар и е скъпо, а какво остава за един пенсионер.
30 Ное 2015, 18:24
Elica написа:За мен идеята е страхотна, защото наистина има много пенсионери, които не могат да си позволят скъпите протези. То за работещите е трудно да ходят на зъболекар и е скъпо, а какво остава за един пенсионер.
Факт е, да, но какво е станало с предложението, трайно отхвърлено ли е?
01 Дек 2015, 10:40
penny написа:Elica написа:За мен идеята е страхотна, защото наистина има много пенсионери, които не могат да си позволят скъпите протези. То за работещите е трудно да ходят на зъболекар и е скъпо, а какво остава за един пенсионер.
Факт е, да, но какво е станало с предложението, трайно отхвърлено ли е?

Май като всяко нещо, първо се чува, после се оставя да се забрави като добро предложение, за което никой нищо не знае.
01 Дек 2015, 13:07
И аз не съм чула да се случва нещо с това предложение. Май само колкото да разлят кучетата беше всичко, а може и да не е прието, от къде пари после за скъпи депутатски коли, ако се сложат протези на пенсионерите?
04 Дек 2015, 14:39
Дали има нмачин да се разбере какво става с това, кои ли хора могат да минат по държавната програма? :) някакви идеи, къде може да се пита? В здравна каса или ? г
04 Дек 2015, 14:54
Alex_mor написа:Дали има нмачин да се разбере какво става с това, кои ли хора могат да минат по държавната програма? :) някакви идеи, къде може да се пита? В здравна каса или ? г
Не знам дали от министерството на здравеопазването нямат Email, където могат да се задават такива въпроси :)
28 Дек 2015, 10:58
няма как да се разбере, защото на този емайил надали някой ще отговори, но със сигурност в сайта има връзка. Интересно ще е, някой да пише и да дадат отговор. :) Какво се е случило с това предложение, защото определено ще е от полза за много възрастни хора, дори и с някакъв процент отстъпка да има и т.н. :)