maminka написа:renetka написа:А и не съм убедена, че самото авокадо няма и то някакво влияние върху съседите си, защото това последното, което ми имаше дъх, беше съсипало морковите в съседство
Странно, аз си мислих, че ябълките помагат на авокадото да узрее по-бързо...
Kremiliya написа:Изпаднахме в истинска мистерия кой плод на кой плод пречи в съседство, но наистина сякаш не сме се замисляли за тези неща, май!![]()
![]()
Snejna написа:Така и не се научих да го ям това гадно авокадо, но лошо на вкус полезните му качества не могат да се отрекат))
renetka написа:Snejna написа:Така и не се научих да го ям това гадно авокадо, но лошо на вкус полезните му качества не могат да се отрекат))
Аз на дърти години го заобичахМакар че сега, след онова, което имаше гаден дъх, нещо ми отмиля. Но аз принципно само в салати и бъркочи го ям. Така, намазано на филия - цъ
Anka написа:А как да разберем, че се е развалило авокадото и вече е в графа - лошо меко? По Коледа бях взела едно авокадо, но го забравих, пътувах и като се върнах след 3 седмици реших, че е най-добре да го хвърля... беше доста меко.
S_Milenska написа:Kremiliya написа:Изпаднахме в истинска мистерия кой плод на кой плод пречи в съседство, но наистина сякаш не сме се замисляли за тези неща, май!![]()
![]()
Знам ли направо!) Всичко е едина истинска мистерия направо - важното е обаче авокадото да е меко, бананите да имат малко петънца (тогава са най-идеални заядене), ябълките да са твърди!
) Това е с две думи, хаха
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта