25 Мар 2015, 11:38
25 Мар 2015, 13:52
25 Мар 2015, 17:56
qwerryyy написа:Не можеш ли от тях да си "хване" друго и да си направиш дърво?)
01 Апр 2015, 12:14
01 Апр 2015, 22:16
renetka написа:Ако месото е станало кафяво, не става нали?
02 Апр 2015, 07:44
03 Апр 2015, 15:23
03 Апр 2015, 15:39
renetka написа:Това, за което говоря, си беше зелено отвъд и меко. Като го разрежеш имаше около костилката покафенели петна...Аз ги пробвахи ги попремахнах...Изядох си го, но явно е било на ръба
03 Апр 2015, 15:40
renetka написа:qwerryyy написа:Не можеш ли от тях да си "хване" друго и да си направиш дърво?)
Ааа, не знам. Надали е толкова лесно
03 Апр 2015, 15:46
magda написа:renetka написа:qwerryyy написа:Не можеш ли от тях да си "хване" друго и да си направиш дърво?)
Ааа, не знам. Надали е толкова лесно
Ти хубаво дърво, ама е не ядливо, трябва да се облагороди!