Снощи вечеряхме в една приятелка, която беше приготвила зелена салата с авокадо, царевичка и сухари, беше адски вкусно, съответно реших и на моята съквартирантка да приготвя такова леко, но пък много вкусно хапване, но като потърсих авокадо в магазините не видях нищо сносно
Всички бяха ужасно зелени и твърди, но не зная дали това изглежда така само заради кората на авокадото Като се замисля люспата, която видях на авокадото, което ме гостиха беше далеч по-тъмна и самото авокадо изглеждаше като това узряло и много вкусно вече не съм убедена, че мога да различа кое авокадо е готово за хапване и кое трябва да се чака да узрее
Всъщност по магазините срещали ли сте авокадо, което е готово за хапване или пък такива трябва да бъдат - зелени и твърди според вас дали вътре са мекички и узрели?