03 Юли 2015, 14:14
Pacienti написа:Mon_ton написа:Добре как разбирате, че някоя бенка е застрашена? Обикновени, гладки и малки бенки фактор ли са?!
Следя си тялото за нови бенки и ходя на профилактични прегледи, тук много добре е обяснено:
http://www.drkaliasheva.com/articles/benkite
06 Юли 2015, 14:06
Harmony написа:Pacienti написа:Mon_ton написа:Добре как разбирате, че някоя бенка е застрашена? Обикновени, гладки и малки бенки фактор ли са?!
Следя си тялото за нови бенки и ходя на профилактични прегледи, тук много добре е обяснено:
http://www.drkaliasheva.com/articles/benkite
Това ме навежда на мисълта, че трябва да се прегледам, тъй като преди месец ми се появиха две изпъкнали бенки, които виждам, че в момента са доста по-променени, та като взема направление и мина преглед ще съобщя какво е станало
07 Юли 2015, 16:12
08 Юли 2015, 13:32
Filipa написа:Аз преди седмица премахнах две бенки. За момента е противопоказно да излагам участъците на агресивна слънчева светлина. Съветвам ви да се консултирате с дерматолог, ако някоя бенка ви притеснява
09 Юли 2015, 12:31
Ginger написа:Filipa написа:Аз преди седмица премахнах две бенки. За момента е противопоказно да излагам участъците на агресивна слънчева светлина. Съветвам ви да се консултирате с дерматолог, ако някоя бенка ви притеснява
Колко време след премахването е добре да се пазиш от слънцето, казаха ли ти?
09 Юли 2015, 14:40
Gorica23 написа:Ginger написа:Filipa написа:Аз преди седмица премахнах две бенки. За момента е противопоказно да излагам участъците на агресивна слънчева светлина. Съветвам ви да се консултирате с дерматолог, ако някоя бенка ви притеснява
Ginger, цял живот се пазиш, силното слънце е противопоказно за всички. Бенките задължително се покриват и не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина.
09 Юли 2015, 16:28
09 Юли 2015, 16:53
Monika_Spasova написа:Аз ако си прикрия всички бенки ще стана като далматинец
09 Юли 2015, 17:07
10 Юли 2015, 11:25
Ginger написа:Filipa написа:Аз преди седмица премахнах две бенки. За момента е противопоказно да излагам участъците на агресивна слънчева светлина. Съветвам ви да се консултирате с дерматолог, ако някоя бенка ви притеснява