Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Третирате ли бенките по някакъв начин?

10 Юли 2015, 12:12

И аз забелязах една странна бенка, но мисля, че ще отида към средата на септември, искам да си използвам лятото :!: :D

13 Юли 2015, 14:59

[quote="MaLkA_sLaDoRaNa"
А ти всички бенки ли си покриваш, когато ходиш на плаж? :o :shock: :shock:[/quote]

Не си покривам всички бенки, само на големите слагам лепенка. Не съм привърженик на печенето като скарида, то и под сянка можеш да хванеш тен, пазя се от силното слънце.

13 Юли 2015, 15:55

А възможно ли е тези брадавици малките да се окажат опасни, както бенките :?:

13 Юли 2015, 17:59

Bambaa написа:А възможно ли е тези брадавици малките да се окажат опасни, както бенките :?:

Може и да не са абсолютно безобидни, щом има специални начини за премахването им. Консултирай с дерматолог.

14 Юли 2015, 11:44

Bambaa написа:А възможно ли е тези брадавици малките да се окажат опасни, както бенките :?:

Трябва да се следят дали нарастват. Ние им казваме брадавици, а те са си образования, за радост в повечето случаи са доброкачествени.

14 Юли 2015, 12:59

Pacienti написа:

Трябва да се следят дали нарастват. Ние им казваме брадавици, а те са си образования, за радост в повечето случаи са доброкачествени.

Мене много ме е страх от такива, имала съм само една, която с времето си падна и дано не се появява отново!

14 Юли 2015, 13:33

Не знам как ще си ходиш с някви брадавици и ще седиш без да минеш през лекарска консултация, ей това не го разбирам!

14 Юли 2015, 14:46

dinkog написа:Не знам как ще си ходиш с някви брадавици и ще седиш без да минеш през лекарска консултация, ей това не го разбирам!

Напълно съм съгласна, повтарям навсякъде, че профилактичните прегледи са задължителни! Дано да вдигнем малко здравната култура!

24 Юли 2015, 13:50

здравейте. спешно ми трябват координатите на д-р Каляшева. препоръчаха ми я като добър дерматолог. имам преблемна бенка и искам преди да отида на море да се прегледам. благодаря ви много за разбирането.

24 Юли 2015, 14:20

Gold написа:здравейте. спешно ми трябват координатите на д-р Каляшева. препоръчаха ми я като добър дерматолог. имам преблемна бенка и искам преди да отида на море да се прегледам. благодаря ви много за разбирането.

Gold давам ти координатите й, аз също исках да отида, но тя излиза в отпуск и ще е на разположение от единайсти август.
http://www.drkaliasheva.com/contacts
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15