Gold написа:благодаря много. жалко,че съм я изпуснала, щеше ми се да отида. сега честно казано малко съм задучена какво да правя. не е спешно, но малко ме е страх да се излагам на слънце преди да бъде погледнат този проблем.
Elica написа:Gold написа:благодаря много. жалко,че съм я изпуснала, щеше ми се да отида. сега честно казано малко съм задучена какво да правя. не е спешно, но малко ме е страх да се излагам на слънце преди да бъде погледнат този проблем.
Защо докато не дойде Каляшева не отидеш при друг специалист? Вярно, може да е добра, но далеч не е единствена, сигурна съм, че има и други добри дерматолози,в се пак става въпрос за София. Когато дойде след 3 седмици, винаги можеш пак да направиш консултация и с нея!
Gorica23 написа:Elica написа:Gold написа:благодаря много. жалко,че съм я изпуснала, щеше ми се да отида. сега честно казано малко съм задучена какво да правя. не е спешно, но малко ме е страх да се излагам на слънце преди да бъде погледнат този проблем.
Защо докато не дойде Каляшева не отидеш при друг специалист? Вярно, може да е добра, но далеч не е единствена, сигурна съм, че има и други добри дерматолози,в се пак става въпрос за София. Когато дойде след 3 седмици, винаги можеш пак да направиш консултация и с нея!
То май повечето са в отпуск в момента.
Gold, покривай я с лепенка и не я излагай на пряка слънчева светлина, аз така процедирам с моите.
Andrey написа:Аз съм вижждал хора, които си слагат мидички върху големите бенки
Gorica23 написа:Andrey написа:Аз съм вижждал хора, които си слагат мидички върху големите бенки
Това е интересно, но как ги закрепват, а и остри ми се струват, ще се притеснявам да не ги порежа...
Fancy написа:Gorica23 написа:Andrey написа:Аз съм вижждал хора, които си слагат мидички върху големите бенки
Това е интересно, но как ги закрепват, а и остри ми се струват, ще се притеснявам да не ги порежа...
Лежейки не им трябва много да се прикрепват има достатъчно силна гравитация, все още
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта