Третирате ли бенките по някакъв начин?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Третирате ли бенките по някакъв начин?

Мнениеот Gold » 24 Юли 2015, 14:28

благодаря много. жалко,че съм я изпуснала, щеше ми се да отида. сега честно казано малко съм задучена какво да правя. не е спешно, но малко ме е страх да се излагам на слънце преди да бъде погледнат този проблем.
Gold

Мнениеот Elica » 24 Юли 2015, 15:04

Gold написа:благодаря много. жалко,че съм я изпуснала, щеше ми се да отида. сега честно казано малко съм задучена какво да правя. не е спешно, но малко ме е страх да се излагам на слънце преди да бъде погледнат този проблем.

Защо докато не дойде Каляшева не отидеш при друг специалист? Вярно, може да е добра, но далеч не е единствена, сигурна съм, че има и други добри дерматолози,в се пак става въпрос за София. Когато дойде след 3 седмици, винаги можеш пак да направиш консултация и с нея!
Аватар
Elica

Мнениеот Gorica23 » 27 Юли 2015, 11:19

Elica написа:
Gold написа:благодаря много. жалко,че съм я изпуснала, щеше ми се да отида. сега честно казано малко съм задучена какво да правя. не е спешно, но малко ме е страх да се излагам на слънце преди да бъде погледнат този проблем.

Защо докато не дойде Каляшева не отидеш при друг специалист? Вярно, може да е добра, но далеч не е единствена, сигурна съм, че има и други добри дерматолози,в се пак става въпрос за София. Когато дойде след 3 седмици, винаги можеш пак да направиш консултация и с нея!

То май повечето са в отпуск в момента.
Gold, покривай я с лепенка и не я излагай на пряка слънчева светлина, аз така процедирам с моите. :)
Gorica23

Мнениеот red_eyes » 27 Юли 2015, 13:03

Gorica23 написа:
Elica написа:

То май повечето са в отпуск в момента.
Gold, покривай я с лепенка и не я излагай на пряка слънчева светлина, аз така процедирам с моите. :)

Доста хора по плажовете съм виждала с лепенки, но не се бях сещала, но не съм се и замисляла за какво са им, явно всички специалисти това съветват!
Аватар
red_eyes

Мнениеот Andrey » 27 Юли 2015, 14:52

Аз съм вижждал хора, които си слагат мидички върху големите бенки :)
Аватар
Andrey

Мнениеот Gorica23 » 27 Юли 2015, 14:57

Andrey написа:Аз съм вижждал хора, които си слагат мидички върху големите бенки :)

Това е интересно, но как ги закрепват, а и остри ми се струват, ще се притеснявам да не ги порежа... :)
Gorica23

Мнениеот Fancy » 27 Юли 2015, 15:56

Gorica23 написа:
Andrey написа:Аз съм вижждал хора, които си слагат мидички върху големите бенки :)

Това е интересно, но как ги закрепват, а и остри ми се струват, ще се притеснявам да не ги порежа... :)

Лежейки не им трябва много да се прикрепват има достатъчно силна гравитация, все още :mrgreen:
Fancy

Мнениеот Krum » 29 Юли 2015, 15:45

Fancy написа:
Gorica23 написа:

Лежейки не им трябва много да се прикрепват има достатъчно силна гравитация, все още :mrgreen:

yes! :D :lol: :lol: :lol: и аз съм виждал, а като дете много се чудих що си слагат миди!
Аватар
Krum

Мнениеот Pacienti » 30 Юли 2015, 12:22

Каквото искате слагайте, миди, лепенки... :)
Не ги излагайте на пряка слънчева светлина, а ако някоя ви притеснява или се появят нови отивайте на преглед!
Pacienti

Мнениеот donni » 30 Юли 2015, 12:44

Всъщност аз не виждам голяма логика да се крият, така или иначе нали вредните лъчи преминават и през парчето плат или лепенката :?
donni

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар