donni написа:Всъщност аз не виждам голяма логика да се крият, така или иначе нали вредните лъчи преминават и през парчето плат или лепенката
Всеки сам си решава, аз ги покривам, но след лятото отивам на контролен преглед, само с покриване не става.
donni написа:Всъщност аз не виждам голяма логика да се крият, така или иначе нали вредните лъчи преминават и през парчето плат или лепенката
Мади Ранчева написа:donni написа:Всъщност аз не виждам голяма логика да се крият, така или иначе нали вредните лъчи преминават и през парчето плат или лепенката
Не е точно така, бенките са слабите места, където лесно може да се получи "инфекция", не е добре да се излагат на каквито и да е било рискове!
Pacienti написа:Мади Ранчева написа:donni написа:Всъщност аз не виждам голяма логика да се крият, така или иначе нали вредните лъчи преминават и през парчето плат или лепенката
Не е точно така, бенките са слабите места, където лесно може да се получи "инфекция", не е добре да се излагат на каквито и да е било рискове!
Браво, светъл лъч в бездната на пренебрегването на проблема, най-после едно смислено мнение!
Jully написа:Не знаех, че бенките са слабите места.Това означава ли, че покривате всяко едно петънце по тялото или става въпрос само за големите бенки?
Gorica23 написа:Jully написа:Не знаех, че бенките са слабите места.Това означава ли, че покривате всяко едно петънце по тялото или става въпрос само за големите бенки?
Естествено, че само големите се покриват, иначе трябва да тръгнем с бурки...
ramimni написа:Gorica23 написа:Jully написа:Не знаех, че бенките са слабите места.Това означава ли, че покривате всяко едно петънце по тялото или става въпрос само за големите бенки?
Ами на мен сякаш ми се е случвало да променят цвета си и малките бенки, но не порастват, просто се променят, дали е нормално
Gorica23 написа:ramimni написа:Gorica23 написа:Естествено, че само големите се покриват, иначе трябва да тръгнем с бурки...
Ами на мен сякаш ми се е случвало да променят цвета си и малките бенки, но не порастват, просто се променят, дали е нормално
Хубаво е да отидеш на лекар, той най - добре може да ти каже дали е нормално.
ramimni написа:Gorica23 написа:Jully написа:Не знаех, че бенките са слабите места.Това означава ли, че покривате всяко едно петънце по тялото или става въпрос само за големите бенки?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта