Третирате ли бенките по някакъв начин?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Третирате ли бенките по някакъв начин?

Мнениеот magda » 06 Авг 2015, 13:19

Pacienti написа:
ramimni написа:
Gorica23 написа:Естествено, че само големите се покриват, иначе трябва да тръгнем с бурки... :)

Ами на мен сякаш ми се е случвало да променят цвета си и малките бенки, но не порастват, просто се променят, дали е нормално :roll:

Както казва моята дерматоложка, най-важното нещо за предпазване от злокачествени заболявания на кожата е самонаблюдението.
Ето линк към нейна публикация, където много добре е обяснено каво представляват и как да следим бенките си:
http://www.drkaliasheva.com/articles/benkite

Доста неща научих от докторката ти, също и за косата има много полезна информация, не зная дали си попадала на нея :idea:
magda

Мнениеот Pacienti » 06 Авг 2015, 14:44

magda написа:
Pacienti написа:
ramimni написа:Ами на мен сякаш ми се е случвало да променят цвета си и малките бенки, но не порастват, просто се променят, дали е нормално :roll:

Както казва моята дерматоложка, най-важното нещо за предпазване от злокачествени заболявания на кожата е самонаблюдението.
Ето линк към нейна публикация, където много добре е обяснено каво представляват и как да следим бенките си:
http://www.drkaliasheva.com/articles/benkite

Доста неща научих от докторката ти, също и за косата има много полезна информация, не зная дали си попадала на нея :idea:

В интерес на истината не ги бях чела статиите за косата. В "Проблеми със скалпа" има доста полезна информация.
Pacienti

Мнениеот ramimni » 06 Авг 2015, 16:24

Скоро попаднах на този сайт на лекарката и се изненадах, че дават толкова много инфо, коса и кожа - от-до! ;) Поне имаш идея как да се погрижиш за себе си в даден момент, поне докато стигне при нея :!:
ramimni

Мнениеот Gorica23 » 07 Авг 2015, 11:00

ramimni написа:Скоро попаднах на този сайт на лекарката и се изненадах, че дават толкова много инфо, коса и кожа - от-до! ;) Поне имаш идея как да се погрижиш за себе си в даден момент, поне докато стигне при нея :!:

И аз бях приятно изненадана от сайта й, доста изчерпателна информация, поднесена разбираемо, не се губиш в термини... Темите за полово предаваните болести също са много интересни, тя май не е само дерматолог :!:
Gorica23

Мнениеот Pacienti » 07 Авг 2015, 15:24

Gorica23 написа:
ramimni написа:Скоро попаднах на този сайт на лекарката и се изненадах, че дават толкова много инфо, коса и кожа - от-до! ;) Поне имаш идея как да се погрижиш за себе си в даден момент, поне докато стигне при нея :!:

И аз бях приятно изненадана от сайта й, доста изчерпателна информация, поднесена разбираемо, не се губиш в термини... Темите за полово предаваните болести също са много интересни, тя май не е само дерматолог :!:

Голям професионалист е Каляшева, само хубави неща мога да кажа за нея, има индивидуален подход и не и теглиш думите с ченгел, обяснява всичко.
Gorica правилно си разбрала, освен дерматолог е и венеролог, което е много полезно... :!:
Pacienti

Мнениеот penny » 07 Авг 2015, 16:31

Pacienti написа:
Gorica23 написа:

Голям професионалист е Каляшева, само хубави неща мога да кажа за нея, има индивидуален подход и не и теглиш думите с ченгел, обяснява всичко.
Gorica правилно си разбрала, освен дерматолог е и венеролог, което е много полезно... :!:

То като гледам, да ви кажа, май при друг лекар няма смисъл да ходим :lol: само някой вътрешни болести може да обаждаме от време на време :mrgreen: Шегата на страна, но наистина й е богат сайта, а щом и самите прегледи минават по такъв начин - перфектно ;)
penny

Мнениеот Pacienti » 10 Авг 2015, 14:30

penny написа:[quote="Pacienti"

То като гледам, да ви кажа, май при друг лекар няма смисъл да ходим :lol: само някой вътрешни болести може да обаждаме от време на време :mrgreen: Шегата на страна, но наистина й е богат сайта, а щом и самите прегледи минават по такъв начин - перфектно ;)

Така е, с чиста съвест я препоръчвам, не са много лекарите, при които имаш пълен достъп до изследванията и процедурите, които са ти правени. :)
Pacienti

Мнениеот Mamacita » 10 Авг 2015, 15:06

Pacienti написа:
penny написа:[quote="Pacienti"

Така е, с чиста съвест я препоръчвам, не са много лекарите, при които имаш пълен достъп до изследванията и процедурите, които са ти правени. :)

Аз тайничко ви следя, досега мисля, че не съм писала в тази тема, но д-р Каляшева няма само кабинет, а цял комплекс с лаборатория и т.н., така ли :roll:
Mamacita

Мнениеот Kremiliya » 10 Авг 2015, 15:07

Да ви питам, намерих си една бенка, която не е с идеална кръгла форма а по-различна, не знам каква е била преди, понеже ми е на гърба, но е плоска пъпка и не ми създава никакъв дискомфорт, трябва ли да се притеснявам?
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Pacienti » 10 Авг 2015, 15:52

Mamacita написа:
Pacienti написа:Така е, с чиста съвест я препоръчвам, не са много лекарите, при които имаш пълен достъп до изследванията и процедурите, които са ти правени. :)

Аз тайничко ви следя, досега мисля, че не съм писала в тази тема, но д-р Каляшева няма само кабинет, а цял комплекс с лаборатория и т.н., така ли :roll:

Кабинетът и работи с лаборатории, като ти вземе проба за изследване вместо ти да си я носиш до лабораторията, кабинетът се заема без това да оскъпява изследванията, за наше улеснение го прави.

Kremiliya, зависи дали е нова или стара бенка, но съветът ми е при всички положения да отидеш на лекар. :idea:
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар