Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
16 Окт 2015, 17:19
viking написа:Абе вие сте луди жени, защо нас мъжете не ни жегват толкова подобни неща, сякаш нещо не ни е в ред, да ама не?!

Защото жените искаме да сме слаби и красиви, като сме го постигнали здравословно, а вие искате да сте красиви и да си казвате все още ставам и да пиете ракия.
29 Дек 2015, 16:00
marsu написа:viking написа:Абе вие сте луди жени, защо нас мъжете не ни жегват толкова подобни неща, сякаш нещо не ни е в ред, да ама не?! :D
Защото жените искаме да сме слаби и красиви, като сме го постигнали здравословно, а вие искате да сте красиви и да си казвате все още ставам и да пиете ракия.
Ракията, пък какво общо имаше с цялото нещо не разбрах, тя със салатата си е здравословен завършек на деня
26 Авг 2016, 16:59
В тоя ред на мисли, от нони може ли да се прави ракия

? Така и мъжете ще могат да кажат, че се водят по здравословната мода

.
27 Сеп 2016, 11:42
iwoni написа:В тоя ред на мисли, от нони може ли да се прави ракия

? Така и мъжете ще могат да кажат, че се водят по здравословната мода

.
Ужас, този скъп плод да се направи на ракия, то всъщност, ракия от всичко става,но не мисля, че е правилен избор, а и надали ще е здравословно. :)
20 Окт 2016, 13:20
Продават ли го в България, май не съм го виждала? Много ли е скъп?
11 Ное 2016, 11:52
Може и да го има в някои вериги, но и аз не съм го забелязвала. Едва ли някой ще тръгне редовно да си го купува и да си прави сок. Ако е скъп плод, по-скоро отива към мода консумирането му.
07 Окт 2019, 22:15
Здравейте. Пия лекарство Tritace от 5 мг за високо кръвно. Мога ли да използвам сокът от Нони в комбинация с него? Ще се радвам да ми отговорите. Благодаря!