Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ранно пиле или нощна птица – кое сте и кое предпочитате да бъдете?

16 Юли 2018, 17:53

Аз със сигурност съм нощен бухал. Като стана сутрин едва се довличам до банята. Мия си зъбите със затворени очи. Събуждам се като се ударя в 2-3 стени и чак след като изпия сутришното кафе, ставам комуникативна. Така че не, не правя гимнастика сутрин. :bouncymulticolor:

20 Юли 2018, 17:10

Гълъбина_55 написа:Аз със сигурност съм нощен бухал. Като стана сутрин едва се довличам до банята. Мия си зъбите със затворени очи. Събуждам се като се ударя в 2-3 стени и чак след като изпия сутришното кафе, ставам комуникативна. Така че не, не правя гимнастика сутрин. :bouncymulticolor:

И сутрешноо кафе трудно ме разбужда :lol: Виж обедното е друго нещо :lol:

24 Юли 2018, 17:14

Гълъбина_55 написа:Аз със сигурност съм нощен бухал. Като стана сутрин едва се довличам до банята. Мия си зъбите със затворени очи. Събуждам се като се ударя в 2-3 стени и чак след като изпия сутришното кафе, ставам комуникативна. Така че не, не правя гимнастика сутрин. :bouncymulticolor:

Хахахах това ме разсмя - аз също не правя гимнастика сутрин, но ако се тресна в стената, определено ще се събудя.

25 Юли 2018, 09:12

Сутрин имам повече енергия, но и не заспивам лесно вечер, но не обичам да довършвам някаква работа вечер, предпочитам сутринта да я напрвя. Вечерите ги свързвам с почивка и затова ми е трудно да съм активна в задълженията ис вече. Като например да измия чиниите, да речем. :mrgreen:

25 Юли 2018, 17:02

Аз съм от ранните пилета определено. Може едва да издържам до 24 часа будна, но ако трябва да се става рано - мога и в 3 сутринта да стана и ще съм си свежа като репичка, поне до следобед :roll:

25 Юли 2018, 17:21

Буба Мара написа:Аз съм от ранните пилета определено. Може едва да издържам до 24 часа будна, но ако трябва да се става рано - мога и в 3 сутринта да стана и ще съм си свежа като репичка, поне до следобед :roll:

туй дето стоиш будна по 24 ч си е жива сова, мен ако питаш :wink:

26 Юли 2018, 10:30

Ако не е ежедневие, всеки може да спи по 3 часа и да изкара до следобед..
По-скоро въпросът е какъв е реалният ви ритъм.
Аз например не мога да ставам рано, предпочитам да стоя до 3-4 часа и тогава да стана, когато се наспя, макар че през седмицата сега лятото си лягам към 1-2ч и ставам в 7 всеки ден. уикенда наваксвам, май от всякъде съм си нощна птица.

15 Авг 2018, 16:23

Нощна птица съм от всякъде, мога да стоя до късно, да спя малко часове, но просто не обичам да си лягам рано, предпочитам да свърша всичко до късно през ноща, случва се да готвя, чистя, уча до към 2-3 ч. през нощта, но сутрин рано не мога да правя абсолютно нищо, чувствам се като труп

27 Авг 2018, 14:09

Все ставам рано, дори и не работя и все ставам, да се погрижа за дома. Добре, засега, ами децата като заминат?

27 Авг 2018, 16:28

толкова късно лягам и толкова рано ставам, че почти се засичам в коридора :grin: :grin:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5