Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ранно пиле или нощна птица – кое сте и кое предпочитате да бъдете?

01 Сеп 2018, 08:52

boni bonboni написа:толкова късно лягам и толкова рано ставам, че почти се засичам в коридора :grin: :grin:

И аз го имам тоя проблем, честно да ти кажа. Кой какво прави, докато оправя из нас станало 12-1ч. и после, особено през учебно време, скачам на крак още в 6. Направо ми е омръзнало и честно да си призная, седя и се чудя как издържам. :roll:

20 Ное 2018, 14:51

Ами аз съм си чучулига - след 7ч и да искам не мога да спя. Но вечер в 22ч вече не съм ефективна и нищо не мога да свърша. Сутрин съответно съм пълна с енергия и до обяд мога да отметна почти всичко планирано.

03 Дек 2018, 13:36

Аз съм си сова отвсякъде. Стоя си редовно до 1-2 посред нощите, но сутрин не ме търси. Неадекватна съм, не искам да комуникирам с никого. След 10часа заприличвам на човек и асимилирам какво се случва наоколо.

06 Дек 2018, 12:25

Обичам да се наспивам, но нямам тази възможност. Иначе, ако зависеше само от мен, щях да си лягам рано и да ставам рано, по-скоро ранно пиле :mrgreen: А сега се получава така че лягам след полунощ, а ставам в 6...

07 Дек 2018, 13:21

Аз предпочитам да съм чучулига, но всъщност съм сова. Ако си лягах навреме, щях да спя повече, защото така или иначе сутрин трябва да ставам по тъмно.

19 Дек 2018, 15:57

Стоя до късни доби, а сутрин съм неузнаваема и да не си ми пред очите. И като дете съм будувала така, явно си е до организъм.

26 Юни 2019, 09:25

Аз съм си чучулига. Абсурд е да издържа до полунощ, сутринта ще съм просто парцал, тъй като пък и да спя до късно не мога.

04 Юли 2019, 09:35

Аз съм нощна птица. Ама сутрин ми е ужасно като ставам за работа.
Енергията ми идва следобед и вечер. :wink:

08 Юли 2019, 09:38

И аз будувам по нощите. Тогава ми е тихо и спокойно, мога да се съсредоточа върху мои си неща.

10 Юли 2019, 10:16

Аз съм чучулига, ама бих искала да издържам повече вечер. Така никога не успявам да изгледам някой филм, все съм заспала :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5