rabotnata pchela написа:Само съм махала дъвка от коса с майонеза, ама то мисля, че и с олио ще стане, тъй че не е голямо откритие. Иначе майонезата и аз я предпочитяам в руската салата, да!
Вярно ли това става?

rabotnata pchela написа:Само съм махала дъвка от коса с майонеза, ама то мисля, че и с олио ще стане, тъй че не е голямо откритие. Иначе майонезата и аз я предпочитяам в руската салата, да!
Andrey написа:rabotnata pchela написа:Само съм махала дъвка от коса с майонеза, ама то мисля, че и с олио ще стане, тъй че не е голямо откритие. Иначе майонезата и аз я предпочитяам в руската салата, да!
Вярно ли това става?Много хитро, ако знаехме това едно време момичетата нямаше да ни се сърдят толкова, че им залепяхме дъвки по косите
rabotnata pchela написа:Е вие какви лоши момчета сте били!Това отскоро го научих и аз, аз също доста къдрици съм изрязала като ученичка, особено не знам защо, като ходихме на обсерваторията, все пак момчетата изпитваха огромно желание да ни лепят.
magda написа:С майонеза съм си правила маски за коса, но нямаше особен ефект, а и после като се замислих с толкова Е-та в нея и гадости, по-добре да я държиш далеч от себе си по всякакви поводи!
MGB написа:Аз за нищо друго не я използвам освен за ядене. Една приятелка със стара майонеза си смазваше пантите на вратите.
Назад към За дома – съвети и идеи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта