20 Фев 2015, 12:10
20 Фев 2015, 12:46
20 Фев 2015, 15:01
07 Юли 2016, 15:12
Ваня Стойчева написа:Правя понякога в буркан и го държа в хладилника за седмица го изяждаме. :) Слагам счукан чесън, розмарин, мащерка, чубрица, понеже много я обичаме, зехтин и олио (смесвам ги защото само зехтин не ми харесва), слагам и няколко капки лимон, много добре се получава. И точно така го поднасям с препечен хляб :)
08 Юли 2016, 14:21
Malina написа:Ваня Стойчева написа:Правя понякога в буркан и го държа в хладилника за седмица го изяждаме. :) Слагам счукан чесън, розмарин, мащерка, чубрица, понеже много я обичаме, зехтин и олио (смесвам ги защото само зехтин не ми харесва), слагам и няколко капки лимон, много добре се получава. И точно така го поднасям с препечен хляб :)
МНого вкусно, с чаша добро червено вино! :) Ехх, зимата ще си позволя, живот и здраве! :)