Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Какви дупета харесвате, господа – пищни, по-пищни, най-пищни?

19 Фев 2015, 17:38

От немалко време ме гложди това какви дупета харесват господата и най-вече защо. Виждам, че в последните години, т.нар. хероинова слабост отпадна като модел за нещо красиво и се прехвърлихме на пищни, по-пищни, най-пищни идеали за дупета :mrgreen: :mrgreen:

Да си призная, че не виждам нещо кой знае какво в пищните дупета, особено от този тип - неестествена пищност :D :D
2bfd1e2.jpg
2bfd1e2.jpg (19.12 KiB) Прегледано 1498 пъти
И все пак според мен е редно да се се разберем, ако това приемаме за пищно дупе, онова на Ники Минаж за по-пищно, то тази дама - с най-голямата обиколка на ханша в света, следва да е от най-пищните :idea: ;)
dupe-244-sm.jpg
dupe-244-sm.jpg (11.63 KiB) Прегледано 1498 пъти
Та да минем на това какво ви харесва на вас, господа, кой от моделите ни за пищни, по-пищни, най-пищни дупета и защо :roll: Бихте ли оставили гаджето си заради размера на дупето на друга жена? :?

Хайде, бързо си казвайте, господа, че имам и още въпроси относно дупетата!!! :lol: :lol:

Re: Какви дупета харесвате, господа – пищни, по-пищни, най-пищни?

19 Фев 2015, 17:40

Чувствам се изостанал, харесвам жени с малки дупета :cry: :cry: :cry: :cry: и със сигурност не бих имал взаимоотношения или не бих прекратил такива заради размера на дупето на дадена дама :|

19 Фев 2015, 17:41

Хохоо, това първото гадже, не бих го оставил да бяха, защо ли... ами Beenie, отвори си очите, гледай какво парче :lol:

19 Фев 2015, 17:46

valiopaf написа:Хохоо, това първото гадже, не бих го оставил да бяха, защо ли... ами Beenie, отвори си очите, гледай какво парче :lol:

To нещо е само парчета бе човек хахахаха :))) Ужас ужас... О.О

20 Фев 2015, 17:48

Хубави дупета, а не такива кратери, като бездънна яма! мерси, ама в това няма нищо красиво, по-хубаво да има дупе, но да е красиво! :)

22 Фев 2015, 10:52

По-голяма част от мъжете предпочитат по-пищни дами. Разбира се има такива, които предпочитат жената да е само кокали и гърди, но пък и тези мъже в повечето случаи си скубят веждите по-често и от тийнейджърка. Но :!: в никакъв случай не вярвам, че някой откачен би харесал втория вариант :)

23 Фев 2015, 18:34

Хубавите дупета са едно, лошите са друго нещо. Едно е да имаш хубаво и добре оформено дупе, но подобни пищни седалища като на дамата със 250см обиколка е зловещо направо! :o

24 Фев 2015, 18:08

Е, не в никакъв случай не мисля, че мъжете си падат по някакви огромни седалища, едно е хубаво и пищно дупе, друго е твърде много пищност! :shock:

29 Май 2015, 13:27

Mon_ton написа:Е, не в никакъв случай не мисля, че мъжете си падат по някакви огромни седалища, едно е хубаво и пищно дупе, друго е твърде много пищност! :shock:

Съгласна съм, а на дамите с по-пищни дупета им завиждам, казано честно, на мене често много ми убива, друго си е да сядаш на мекичко!

29 Май 2015, 13:58

moni.sparrow написа:
Mon_ton написа:Е, не в никакъв случай не мисля, че мъжете си падат по някакви огромни седалища, едно е хубаво и пищно дупе, друго е твърде много пищност! :shock:

Съгласна съм, а на дамите с по-пищни дупета им завиждам, казано честно, на мене често много ми убива, друго си е да сядаш на мекичко!

хахахах не знам дали омекотяват, не мисля така ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4