Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
24 Фев 2015, 17:09
Никога не мога да спа когато има пълнолуние, винаги ми действа зле и стоя будна.
19 Юни 2015, 16:06
Slavena написа:Никога не мога да спа когато има пълнолуние, винаги ми действа зле и стоя будна.
Най-лошо е като ти влияе на пълнолуние и на новолуние

както и преди цикъл и общо взето ти се събира една седмица в месеца, в която спиш нормално
19 Юни 2015, 16:14
Луната ми влияе само на килограмите

Н аучете се да я използвате във ваша подкрепа
21 Юни 2015, 15:30
kauda написа:Луната ми влияе само на килограмите

Н аучете се да я използвате във ваша подкрепа

Tя ако не влияе положително, бива, но станат ли нещата на плюс става страшно.
10 Дек 2015, 15:01
rabotnata pchela написа:kauda написа:Луната ми влияе само на килограмите ;) Н аучете се да я използвате във ваша подкрепа :)

И как смяташ, че може да повлияе на килограмите ти точно тя, то това не ставаше ли и с ядене?
12 Яну 2016, 17:16
Mauritius написа:rabotnata pchela написа:kauda написа:Луната ми влияе само на килограмите ;) Н аучете се да я използвате във ваша подкрепа :)

И как смяташ, че може да повлияе на килограмите ти точно тя, то това не ставаше ли и с ядене?

Ако човек спазва лунна диета, може и да му повлияе положително, по време на пълнолунието то ефекта на отслабване е най-силен. :)
12 Яну 2016, 17:23
Ала бала малко, то когато и да си на лунна диета, дори и луната да спи все ще има ефект. :) Които и дни да са като стоиш 3 дена гладен пак ще има резултат много ясно.
12 Яну 2016, 18:13
qwerryyy написа:Ала бала малко, то когато и да си на лунна диета, дори и луната да спи все ще има ефект. :) Които и дни да са като стоиш 3 дена гладен пак ще има резултат много ясно.
не е така, точно по време на пълнолунието както ти каза и кауда ефекта е най-силен. Ако през другите дни свалиш 1кг, по време на пълнолуние ще свалиш 2. :)
12 Яну 2016, 18:43
Общо взето, ако си ангажиран с подобни диети, то мисля, че ще има ефект и по друго време, така си мисля аз ;)
16 Сеп 2016, 10:33
Луната изобщо не ми влияе, нито пълнолуние, нищо! Спя си спокойно. В началото само силната светлина малко ме дразни, но иначе съм тип-топ