Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
26 Фев 2015, 16:23
Това е немарливост към собственото ви здраве и това на най-близките ви хора! трябва да се ходи при личния лекар и да бъдете настоятелни там!
26 Фев 2015, 16:53
Мен по-скоро ще ме е страх, ако не ходя на лекар, особено пък британците не виждам защо трябва да се притесняват, при положение, че имат толкова добре изградена здравна система там.
27 Фев 2015, 11:05
Обаче си мисля, че мъжете са по-страхливи, винаги лекарите казват, че мъжете много се шашкат като са на доктор, истина ли е? Да си признаем, а? Аз много мразя да ходя на лекар и ако чуя някоя лоша новина направо не знам!
27 Фев 2015, 11:54
Е как да не се страхуваш от личния лекар, не стига, че е некадърен ами и накрая не иска да ни лекува, не ще да чете нищо ново за новите начини за лекуване, ами няма какво да си говорим повече и аз не ходя!
27 Фев 2015, 12:09
НЕ е така, не сте ли видели какви опашки има винаги пред лекарските кабинети, хич не е вярно това, че не посещаваме личен лекар
27 Фев 2015, 13:15
аз винаги ходя при личния си лекар каквото и да ми има.
06 Окт 2015, 12:03
Lili_pili написа:Е как да не се страхуваш от личния лекар, не стига, че е некадърен ами и накрая не иска да ни лекува, не ще да чете нищо ново за новите начини за лекуване, ами няма какво да си говорим повече и аз не ходя!
Бе чак ся некадърен, ние българите затова все сме толкова зле, щото от всичко разбираме и всичко знаем, нали?
03 Ное 2015, 16:42
Локумът написа:Обаче си мисля, че мъжете са по-страхливи, винаги лекарите казват, че мъжете много се шашкат като са на доктор, истина ли е? Да си признаем, а? Аз много мразя да ходя на лекар и ако чуя някоя лоша новина направо не знам!
Мъжете по принцип сте по-страхливи, моят баща го е страх дори и от крави, смешна работа.
05 Ное 2015, 14:25
Malina написа:Локумът написа:Обаче си мисля, че мъжете са по-страхливи, винаги лекарите казват, че мъжете много се шашкат като са на доктор, истина ли е? Да си признаем, а? Аз много мразя да ходя на лекар и ако чуя някоя лоша новина направо не знам!
Мъжете по принцип сте по-страхливи, моят баща го е страх дори и от крави, смешна работа.
хахахах ей това е, ставам фен на баща ти, да го е страх от крави, оф.

Аз си ходя на лекар, ако ми се наложи, ама все чакам последния момент.
05 Ное 2015, 16:17
Мъжът ми редовно ходи на лекар, и двамата като цяло се стараем да имаме висока здравна култура. Разбира се, прилагаме си самолечение, но когато става въпрос за настинки в начална фаза, но ако е нещо сериозно никога не пропускаме посещението при специалист.