Mon_ton написа:Определено съхранението не е само на суровата храна, ами дори и на сготвената, къде и как да се поставят нещата. За яйцата знам, че е голяма грешка да се слагат на вратата, а всички там ги държим, най-добре е да са на най-долния рафт на хладилника.
Локумът написа:Искате ли да ви издам една тайна, ако домат ви е сцепен, слагате мноого сол на мястото, за да не се размеква целия и да не се разваля. ;) После съхранявайте в хладилника и бързо изяжте с много лук и една малка.. чашка.
Pipilota написа:Локумът написа:Искате ли да ви издам една тайна, ако домат ви е сцепен, слагате мноого сол на мястото, за да не се размеква целия и да не се разваля. ;) После съхранявайте в хладилника и бързо изяжте с много лук и една малка.. чашка.
С чашата е задължително, нали така локуме. хаха ;0))
Иначе на мен сега ми се развали хладилника и умело съхранявам всичко на северната тераса.
iwoni написа:Картофите и различните видове лук, консервирани продукти и храни не слагам само в хладилника. Лятото по изключение слагам плодовете, че и хляба, защото много бързо се развалят.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта