11 Фев 2016, 16:35
analizatorka написа:Когато през лятото оставам повече време на село, неща като различни видове плодове, зеленчуци и най-различни други работи спокойно си ги съхранявам в мазатаСамо манджите си ги държа в хладилника.
12 Фев 2016, 11:19
Ваня Стойчева написа:analizatorka написа:Когато през лятото оставам повече време на село, неща като различни видове плодове, зеленчуци и най-различни други работи спокойно си ги съхранявам в мазатаСамо манджите си ги държа в хладилника.
Е те не се ли развалят особено пък лятото, доматите трябва да омекват за дни, като са на топло, а то в мазето все е топло, колкото и да е уж хладно!
26 Май 2016, 12:20
26 Май 2016, 12:34
26 Май 2016, 13:59
roksana написа:Често като отворя опаковката със сирене и после ако стои дълго време, то става едно такова жълто и понамирисва. Какво да правя, за да не става такова?
31 Май 2016, 14:43
31 Май 2016, 16:52
Може да го консервираш, т.е. да го смесиш със сол и в кутийка, или да го сложиш във фризера.julianne написа:Не мога да опазя свеж магданоза. Като го сложа в хладилника без торбичка, увяхва. Като е в торбичка или се смива, или пожълтява. Често хвърлям още неизползвала цялата връзка.
07 Юни 2016, 10:47
. На мен пък ми е трудно да опазя червения лук. Явно мястото, на което го държа, не е подходящо и все стои един такъв влажен, даже започва да гние. Пресен държа в хладилника, но зрял червен лук може ли да се държи там?
04 Юли 2016, 16:23
donni написа:И аз си го режа, ако имам повече, и го слагам във фризера. Така винаги си имам пресен. На мен пък ми е трудно да опазя червения лук. Явно мястото, на което го държа, не е подходящо и все стои един такъв влажен, даже започва да гние. Пресен държа в хладилника, но зрял червен лук може ли да се държи там?
05 Юли 2016, 14:30
.