Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: За две години – един буркан с отпадъци, как си представяте и при вас да се случи това?

25 Фев 2015, 12:09

Кефи ме тази мацка, и аз ако можех бих си събрал всички боклук в едни буркан, за това трябва обаче страшна дисциплина и организация! Аз само като се замисля, като си купувам сирене имам излишна опаковка найлон, какво ги прави тези дребни торбички, с които се зариваме всички ежедневно?

Re: За две години – един буркан с отпадъци, как си представяте и при вас да се случи това?

27 Фев 2015, 12:06

Не мисля, че е възможно, все пак постоянно имам нужда да изхвърля нещо, това е чисто вехтошарство, да събираш всичко и да го рециклираш и пак да ти остава в дома.

27 Фев 2015, 12:51

Възхитена съм да си призная честно. Има начини разбира се, особено ако има места, където събират неща за рециклиране, защото да си признаем и минерална вода да си купиш все ще има отпадък, дори боб, ориз, леща, всичко е в пакети, може винаги да си купиш насипно, но насипни спагети няма как. :mrgreen:

27 Фев 2015, 13:34

Аз съм много впечатлена и това е! :shock: :shock: :shock:

27 Фев 2015, 16:26

Това е то прибрана жена, най-малкото ако се вози на автобус къде си слага билетите, или дам, тя ще има карта за автобуса! :mrgreen:

14 Фев 2017, 18:03

За мен това е просто невъзможно. Толкова много неща има, които няма да знам какво да ги правя. Например дамските превръзки и да не продължавам с описанията :mrgreen: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2