Какво правите със старите гуми, как може да ги добавим към интериора или екстериора?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Какво правите със старите гуми, как може да ги добавим към интериора или екстериора?

Мнениеот M.Tasheva » 26 Фев 2015, 12:26

Преди време бях попаднала на някакви идеи за интериор и екстериор, където се оползотворяваха старите гуми от автомобили по възможно най-готиния начин :arrow: за направата на табуретки или направо цели кресла! :o Обаче на мен не ми се иска да внасям тези мръсни гуми в къщата, :evil: понеже са и достатъчно тежки, за да не ми се премятат докато чистя! :idea: Въпреки, че е достъпна и лесна за направа една такава табуретка
pm.jpg
pm.jpg (15.67 KiB) Прегледано 1591 пъти

И понеже имаме събрани няколко чифта гуми в гаража си мислих какво мога да направя с тях? :roll: Имаме си градина, в която имам възможността да боядисам някои от тях и да ги сложа, но мисля, че ще е по-добре да им намеря някакво по-смислено приложение! :!:

Не зная как може да се вържат старите гуми с интериора или екстериора на къщата, но със сигурност искам хем да си освободя гаража, хем да декорирам почти празната градина, :idea: а защо не и да подновя интериора вкъщи с някои леки промени, например? :roll: Само чакам идеите ви и се запрятам ръкави! :D
M.Tasheva

Re: Какво правите със старите гуми, как може да ги добавим към интериора или екстериора?

Мнениеот lini_leni » 26 Фев 2015, 12:30

И аз съм обмисляла да опитам тая идея и все не стигам до там, т.е. мисля си, че не съм достатъчно сръчна, за да го измайсторя достатъчно здраво, от друга страна най-лесния вариант е да ги направиш гумите саксии :idea:
lini_leni

Re: Какво правите със старите гуми, как може да ги добавим към интериора или екстериора?

Мнениеот moni.sparrow » 26 Фев 2015, 12:35

Виждала съм от външната страна на къщата някои провесват такива гуми и пак ги ползват за саксии, но изглеждат доста интересно, аз не бих го направила и все пак е идея :idea:
moni.sparrow

Мнениеот silver933 » 26 Фев 2015, 12:42

Много странно изглежда това, не знам обаче дали няма да вони гадно :)
Аватар
silver933

Мнениеот red_eyes » 26 Фев 2015, 12:52

Въобще не ми харесват тези идеи, където трябва да си тъпчеш дома със стари вещи и да ги преправяш, нали затова се бълват все нови и нови... Не бих сложила такава гума нито в дома си, нито в градината :!:
Аватар
red_eyes

Мнениеот S_Milenska » 26 Фев 2015, 13:29

red_eyes написа:Въобще не ми харесват тези идеи, където трябва да си тъпчеш дома със стари вещи и да ги преправяш, нали затова се бълват все нови и нови... Не бих сложила такава гума нито в дома си, нито в градината :!:

И на мен не ми харесват, въпреки че изглеждат добре, когато са направени, ама все пак си е гума, на мен не ми харесва изобщо идеята, че и стара гума да сложа.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Kremiliya » 26 Фев 2015, 15:25

Може би бих ги използвала за в градината да направя някакви табуретки за сядане от тях, не че бих седнала да се занимавам с подобна дейност, трудно е да се намери някакъв плат, който да издържа на всякакви метеорологични условия.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Mon_ton » 26 Фев 2015, 16:23

На мен пък много ми харесват подобни идеи за рециклиране на стари вещи, които иначе не бихме ползвали и трябва да изхвърлим, вместо да превърнем в нещо по-хубаво. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот qwerryyy » 27 Фев 2015, 21:39

Много харесвам такива идеи, хубаво е да се научим да рециклираме нещата аи ко можем от едно да направим друго, което да ползваме :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Kaya » 01 Мар 2015, 11:20

qwerryyy написа:Много харесвам такива идеи, хубаво е да се научим да рециклираме нещата аи ко можем от едно да направим друго, което да ползваме :)

Представям си някоя гадна, грозна и изгоряла на слънце гума как си я обличам и си я слагам в къщата, мбла, мерси! :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Следваща

Назад към За дома – съвети и идеи