Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
16 Юни 2016, 10:27
Повечето се водят от наложения стереотип, че жената трябва да има дълга коса спорезд мен. Но като им се наложи да я гледат с къса коса, бързо свикват и даже почва да им харесва. Поне няма да се оплакват от косми навсякъде

.
16 Юни 2016, 11:00
Pipilota тя съгласи ли се, ако само това била причината

?
16 Юни 2016, 11:06
Tinki написа:Pipilota тя съгласи ли се, ако само това била причината

?
Е, не разбира се! :) Но това си беше причината, да.
17 Юни 2016, 09:25
този господин май попада в категорията на другата тема, за мухльовците. как може така да каже на момичето!
23 Юни 2016, 17:59
Този е бил някой фетишист, хора всякакви

. Аз не мога да си се представя с къса коса и никога не съм се подстригвала така.
27 Юни 2016, 10:57
Драстичната промяна от дълга в къса може да е доста шокираща за околните, но ако човек си го реши, за него ще е интересно.
Истински трудно е обаче за хората, които поради химиотерапия, се налага да се пострижат изведнъж възможно най-късо.
27 Юни 2016, 11:55
Едното няма нищо общо с другото. В единия случай се подстригваш късо заради желанието си нещо да промениш във външния си вид, да се почувстваш различен и красив. Във втория не мога да си представя какво е да гледаш как косата ти остава в ръцете ти, дано и никога не разбера. Да останеш без коса е голям удар по психиката.
28 Юни 2016, 09:44
съгласна съм.
тогава е не само принудително, а и след възстановяването минават години да израсте до дължината от преди това (ако е била дълга).