Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
28 Юни 2016, 11:09
Двете неща наистина нямат общо и не бива да се свързват и винаги да се мисли за най-лошото. :) опитайте се да се абстрахирате! :)
Пчела, сподели какво стана с твоята коса?
21 Юли 2016, 15:03
Да, Пчеличке, измисли ли си готина лятна прическа?
27 Юли 2016, 16:05
Leonora написа:Да, Пчеличке, измисли ли си готина лятна прическа?
ooo, даа! :) направих я... тази, от някъде я мернах,

- One-Side-Shaved-Hairstyles.jpg (51 KiB) Прегледано 444 пъти
само че при мен беше малко по-къса, защото нямах достатъчна дължина до бретона, а отстрани на обръснатото имах шарка, сега порасна и мисля отново да я повторя.
29 Юли 2016, 16:21
Доста интересно си решила и си се престрашила най-вече, поздравления!Много е хубаво! :)
01 Авг 2016, 09:51
много арт прическа си си направила! чудно е като за лятото!
01 Авг 2016, 13:40
Пчела и на мен много ми хересват такива прически, но не стоят добре на всяка глава. :) Браво за смелостта да се подстрижеш така :)
01 Авг 2016, 16:49
Pipilota написа:Пчела и на мен много ми хересват такива прически, но не стоят добре на всяка глава. :) Браво за смелостта да се подстрижеш така :)
хехе Даа, всички ме гледат доста интересно и отбелязват как съм била подстригана, но чакам още да порасне от едната страна - там където е дългото.
15 Авг 2016, 11:13
rabotnata pchela написа:хехе Даа, всички ме гледат доста интересно и отбелязват как съм била подстригана, но чакам още да порасне от едната страна - там където е дългото.
защо? по-къса е отколкото искаше ли?
15 Авг 2016, 14:55
Доста екстравагантна прическа, особено ако и на цвят го докараш още по-добре. :)
20 Сеп 2016, 15:30
За мен е също доста трудно да се режа да си променя драстично косата, затова залагам на постепенните промени!