Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
01 Окт 2015, 14:13
Dominator написа:;) с кисело мляко и натрошено вътре в него сирене, уникалният вкус на сутрените от детството
Мноого е добре! На село на това му викахме Кътък, не знам до колко е истина и що е то кътъка
01 Окт 2015, 14:46
Dominator написа:;) с кисело мляко и натрошено вътре в него сирене, уникалният вкус на сутрените от детството
Мда, така правих и на моите деца, само че бонус някоя и друга подправка, те предполагам ще продължат традицията... мммм
01 Окт 2015, 17:01
Mamacita написа:Кой смятате, че е най-добрия хляб за пържене, аз сега пробвах с някакъв пълнозърнест, но никак не се получи, самата филийката не се получи както трябва, що се отнася до панировката, стана идеална, нооо май само с бял хляб става, а?

Всякак стават хубави, просто защото са пържени, а каквото и да си говорим - пърженото е адски вкусно, но и за вредата, трябва да сме наясно и винаги да имаме това наум
05 Окт 2015, 14:38
Аз си ги хапвам и без нищо. Иначе предпочитам домашното сладко от дюли на майка ми. Ама като свършат бурканчетата... Минавам на захар.
05 Окт 2015, 15:09
Пробвайте с кисел мляко, като вътре му сложите сладко, става мнооого добре

Вярно обаче става още по-нездравословно и заради кофти комбинациите.
05 Окт 2015, 16:22
dinkog написа:Пробвайте с кисел мляко, като вътре му сложите сладко, става мнооого добре

Вярно обаче става още по-нездравословно и заради кофти комбинациите.
Хм, не звучи никак лошо..

сега така да ми се преядоха пържени филийки, не е истина просто
06 Окт 2015, 14:23
И с шарена сол само са вкусни, като цяло пържените филийки са си наистина страшна вкусотийка!
03 Дек 2015, 16:35
Уикенда си направих филийки, след като обърнах, сложих по парче кашкавал да се разтопи, докато се пържеше другата страна. Вярно, стана мазно, ама толкова вкусно беше!
04 Дек 2015, 12:45
dinkog написа:Уикенда си направих филийки, след като обърнах, сложих по парче кашкавал да се разтопи, докато се пържеше другата страна. Вярно, стана мазно, ама толкова вкусно беше!

Много добре звучи, наистина, но ако се сложат в много загрято олио, за да се изпържат по-бързичко, мислиш ли, че пак ще станат толкова мазни, отдавна нищо не съм пържила и направо съм загубила представа!
04 Дек 2015, 15:14
Използвай по-малко олио и го загрей силно, а после набързо сложи върху кухненска хартия, но за кратко, за да не се запарват там :)