Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Любимите ни пържени филийки – как да си ги хапваме?

27 Фев 2015, 11:51

Няма човек, който да не знае рецептата за пържените филийки, нали? Потапяме ги в смес от яйце и мляко и пържим до златисто! После очакваме да видим този резултат за една от любимите ни закуски: :D

1339972512_grenki.jpg
1339972512_grenki.jpg (42.25 KiB) Прегледано 7845 пъти

У нас толкова ги обичаме, че не им оставаме време да ги сервираме, а ги хапваме директно от тигана, само че ми се иска да ги опитам по по-различен начин. :mrgreen: На мен са ми най-любими с масло, отгоре кашкавал, а понякога дори и с пудра захар! Знам, че някои ги ядат и с любимия течен шоколад, но аз не съм много по сладкото. Обаче търся още идеи как да ги хапваме любимите пържени филийки! Сега през дълги уикенд мисля да се отдам на сериозно хапване на любимата ми храна, :oops: а пържените филийки са от водещите в класацията, затова споделяйте как да хапваме любимите ни филийки! :D

Re: Любимите ни пържени филийки – как да си ги хапваме?

27 Фев 2015, 12:09

Много обичам пържени филии, аз ги ям най-често със сирене и кашкавал, страшна вкусотия :)

27 Фев 2015, 12:33

Пържените филии наистина са любими на всички нас - най-често си ги хапваме с някакъв колбас или наденица, с кашкавал и масло, а с течен шоколад наистина стават върховни. :mrgreen:

27 Фев 2015, 12:58

Такова не съм яла от години, а толкова ги обичах като малка, хапвах ги винаги като си ги топя в захар :mrgreen:

27 Фев 2015, 13:12

Защо правите такива теми... вкусни :D сега много ми се доядоха филийки :roll:

27 Фев 2015, 13:21

Офф, и аз колко ги обичам тези пържени филийки, може да са от най-простите неща за ядене, но са уникално вкусни! Жалко, че са толкова нездравословни :(

27 Фев 2015, 13:42

Аууу и аз ги мажа с маргарин, слагам им саламче и стават мозъъък :))

27 Фев 2015, 15:53

Баба на село като ги изпържи с мас и стават още по-добре, накрая затвърждавам с малко камчия и майонеза.. оффф, прияде ми се! През уикенда си отивам на село! :mrgreen:

27 Фев 2015, 16:15

rabotnata pchela написа:Баба на село като ги изпържи с мас и стават още по-добре, накрая затвърждавам с малко камчия и майонеза.. оффф, прияде ми се! През уикенда си отивам на село! :mrgreen:

Това е страхотия направо, смятай колко калория и вкус е това, па и ако малко кашкавал му сложиш да се разтопи най-добре! :mrgreen:

27 Фев 2015, 16:32

Аз ги ям с мед и канела, стават жестоки просто, директно ги поливам, режа и хапвам, наистина невероятна вкусотия са;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6