Няма човек, който да не знае рецептата за пържените филийки, нали? Потапяме ги в смес от яйце и мляко и пържим до златисто! После очакваме да видим този резултат за една от любимите ни закуски:
У нас толкова ги обичаме, че не им оставаме време да ги сервираме, а ги хапваме директно от тигана, само че ми се иска да ги опитам по по-различен начин. На мен са ми най-любими с масло, отгоре кашкавал, а понякога дори и с пудра захар! Знам, че някои ги ядат и с любимия течен шоколад, но аз не съм много по сладкото. Обаче търся още идеи как да ги хапваме любимите пържени филийки! Сега през дълги уикенд мисля да се отдам на сериозно хапване на любимата ми храна, а пържените филийки са от водещите в класацията, затова споделяйте как да хапваме любимите ни филийки!