Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Случва ли ви се да се хванете, че мечтаете на работното си място?

05 Юни 2017, 17:16

Трябва да има и такива дни!

16 Окт 2017, 14:46

Най-добре би било, ако вместо да мечтаем за нещо да го изживяваме. Често си мечтаем за по-добра работа, ако се стремим към това, да реализираме мечтата си, няма да ни се налага да се разсейваме от любимата си работа.

17 Окт 2017, 09:37

Не рядко ми се случва да си мислят за такива странични неща на работа, все пак всеки трябва да си даде малко енергия. Имам напоследък някакви проблеми и все за тях мисля, не ми остава вареме за мечтане.

22 Яну 2018, 14:01

Мисля, че мозъка става по-ефикасен, ако се откъсне малко от всички задължения които има, за кратко да помисли и да погледне в друга посока.

23 Яну 2018, 10:19

Няма лошо в това човек да презареди малко и да се откъсне от работата. Не може постоянно да се работи и да се тормозим.. разбирате ли :)

02 Апр 2018, 16:17

Аз уж не мечтая, но се хващам,че именно на работното си място се отнасям и размечтавам. За нещо си. Което не е чудно, тъй като малко са хората, на които работата им допада и обикновено искат да избягат макар и мислено от нея в някой момент, макар и само да за миг. Аз обикновено си мечтая как ще посетя чужди държави и какви неща евентуално ще ми се случат. Понякога си представям, че съм супер герой също, майтап да става :roll:

02 Апр 2018, 16:38

Dipsy написа:Аз уж не мечтая, но се хващам,че именно на работното си място се отнасям и размечтавам. За нещо си. Което не е чудно, тъй като малко са хората, на които работата им допада и обикновено искат да избягат макар и мислено от нея в някой момент, макар и само да за миг. Аз обикновено си мечтая как ще посетя чужди държави и какви неща евентуално ще ми се случат. Понякога си представям, че съм супер герой също, майтап да става :roll:

И аз си мечтая да посетя различни държави, мисля си за приятелите ми, които пътуват, как им се е стекъл живота, а моя по съвсем различен начин и не мога да отида на море дори в Гърция, но здраве да е! :) Децата ни да пътуват..

03 Апр 2018, 15:42

Jolene написа:
Dipsy написа:Аз уж не мечтая, но се хващам,че именно на работното си място се отнасям и размечтавам. За нещо си. Което не е чудно, тъй като малко са хората, на които работата им допада и обикновено искат да избягат макар и мислено от нея в някой момент, макар и само да за миг. Аз обикновено си мечтая как ще посетя чужди държави и какви неща евентуално ще ми се случат. Понякога си представям, че съм супер герой също, майтап да става :roll:

И аз си мечтая да посетя различни държави, мисля си за приятелите ми, които пътуват, как им се е стекъл живота, а моя по съвсем различен начин и не мога да отида на море дори в Гърция, но здраве да е! :) Децата ни да пътуват..

Е, не.. не може така да се мисли. Почти пораженчески. Няма значение възрастта и е хубаво човек да се жертва за децата си, но не и на сто процента. Баланс трудно се постига, но самите ние като родители няма да сме достатъчно пълноценни. А и един ден децата ще ни заведат на море, макар и не в Гърция :+1:

03 Апр 2018, 15:52

Често си мечтая за бира (особено около 2 следобед), понякога си мечтая за концентрация, тия дни се захласвам по мисълта за еднорози (имат рог, гадовете)....бе като цяло се ловя, че понякога на работа дори успявам съсредоточено да работя :wink:

05 Апр 2018, 09:30

Разбира се, понякога се сещам да си мисля различни неща, които ми дават сили да продължа деня, пък и да се разсея от глупостите, коитоми се случват, а ако и денят ми е по-напрегнат - отиде. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8