Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
05 Юни 2017, 17:16
Трябва да има и такива дни!
16 Окт 2017, 14:46
Най-добре би било, ако вместо да мечтаем за нещо да го изживяваме. Често си мечтаем за по-добра работа, ако се стремим към това, да реализираме мечтата си, няма да ни се налага да се разсейваме от любимата си работа.
17 Окт 2017, 09:37
Не рядко ми се случва да си мислят за такива странични неща на работа, все пак всеки трябва да си даде малко енергия. Имам напоследък някакви проблеми и все за тях мисля, не ми остава вареме за мечтане.
22 Яну 2018, 14:01
Мисля, че мозъка става по-ефикасен, ако се откъсне малко от всички задължения които има, за кратко да помисли и да погледне в друга посока.
23 Яну 2018, 10:19
Няма лошо в това човек да презареди малко и да се откъсне от работата. Не може постоянно да се работи и да се тормозим.. разбирате ли :)
02 Апр 2018, 16:17
Аз уж не мечтая, но се хващам,че именно на работното си място се отнасям и размечтавам. За нещо си. Което не е чудно, тъй като малко са хората, на които работата им допада и обикновено искат да избягат макар и мислено от нея в някой момент, макар и само да за миг. Аз обикновено си мечтая как ще посетя чужди държави и какви неща евентуално ще ми се случат. Понякога си представям, че съм супер герой също, майтап да става
02 Апр 2018, 16:38
Dipsy написа:Аз уж не мечтая, но се хващам,че именно на работното си място се отнасям и размечтавам. За нещо си. Което не е чудно, тъй като малко са хората, на които работата им допада и обикновено искат да избягат макар и мислено от нея в някой момент, макар и само да за миг. Аз обикновено си мечтая как ще посетя чужди държави и какви неща евентуално ще ми се случат. Понякога си представям, че съм супер герой също, майтап да става

И аз си мечтая да посетя различни държави, мисля си за приятелите ми, които пътуват, как им се е стекъл живота, а моя по съвсем различен начин и не мога да отида на море дори в Гърция, но здраве да е! :) Децата ни да пътуват..
03 Апр 2018, 15:42
Jolene написа:Dipsy написа:Аз уж не мечтая, но се хващам,че именно на работното си място се отнасям и размечтавам. За нещо си. Което не е чудно, тъй като малко са хората, на които работата им допада и обикновено искат да избягат макар и мислено от нея в някой момент, макар и само да за миг. Аз обикновено си мечтая как ще посетя чужди държави и какви неща евентуално ще ми се случат. Понякога си представям, че съм супер герой също, майтап да става

И аз си мечтая да посетя различни държави, мисля си за приятелите ми, които пътуват, как им се е стекъл живота, а моя по съвсем различен начин и не мога да отида на море дори в Гърция, но здраве да е! :) Децата ни да пътуват..
Е, не.. не може така да се мисли. Почти пораженчески. Няма значение възрастта и е хубаво човек да се жертва за децата си, но не и на сто процента. Баланс трудно се постига, но самите ние като родители няма да сме достатъчно пълноценни. А и един ден децата ще ни заведат на море, макар и не в Гърция
03 Апр 2018, 15:52
Често си мечтая за бира (особено около 2 следобед), понякога си мечтая за концентрация, тия дни се захласвам по мисълта за еднорози (имат рог, гадовете)....бе като цяло се ловя, че понякога на работа дори успявам съсредоточено да работя
05 Апр 2018, 09:30
Разбира се, понякога се сещам да си мисля различни неща, които ми дават сили да продължа деня, пък и да се разсея от глупостите, коитоми се случват, а ако и денят ми е по-напрегнат - отиде.