16 Мар 2015, 13:56
renetka написа:Ооо! Като видях млечни и веднага дойдохЕто за това говорим нали? http://hranene.framar.bg/%D0%B4%D0%B8%D ... 0%BE%D0%B2
А да попитам - сирене 5%? Никога не съм се замисляла, но сирената не са ли със значително по-голяма масленост
17 Мар 2015, 12:11
Krum написа:renetka написа:Ооо! Като видях млечни и веднага дойдохЕто за това говорим нали? http://hranene.framar.bg/%D0%B4%D0%B8%D ... 0%BE%D0%B2
А да попитам - сирене 5%? Никога не съм се замисляла, но сирената не са ли със значително по-голяма масленост
Надали и сиренето от магазина е с по-голяма истинска масленостНяма нужда толкова да издребняваш за сиренето, тъй или иначе обезмаслено до голяма степен ще го прави много изкуствено
17 Мар 2015, 13:00
17 Мар 2015, 13:04
Anka написа:Сега прочетох, в някакъв сайт, че сиренето направено с нормално пълномаслено мляко е с процентно съдържание на мазнини около 3-4%Тъй че може да не ядеш ементал.
![]()
![]()
17 Мар 2015, 13:20
19 Мар 2015, 13:14
rabotnata pchela написа:Ементала е друга работа, няма да ядеш ементал, ще ядеш саламурено изкиснато сирене.![]()
![]()
19 Мар 2015, 13:42