Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
04 Фев 2016, 09:46
Ако имаше как да не виждам подобни снимки, щях да съм най-щастливият на света! Кой да съдя за психически тормоз

!
04 Фев 2016, 11:24
black написа:Ако имаше как да не виждам подобни снимки, щях да съм най-щастливият на света! Кой да съдя за психически тормоз

!
Интересно ми е къде ги виждаш? Ти зорлян ги търсиш в интернет.. :) Твой си проблем, не ползвай социални мрежи и няма да виждаш подобни снимки, не е трудно.
04 Фев 2016, 11:42
Ххохохо, никой не може да ме спре да си правя селфита, особено когато съм на някое яко място. Не завиждайте, ами се ориентирайте защо да има да се показвате..
05 Фев 2016, 13:00
rabotnata pchela написа:nefertiti написа:Не е ново, имало си го от как свят светува. Всички автопортрети на класически художници не са ли пак селфита

Много правилно, само че сега не само художниците и хора с талант си правят селфи, а всеки един, който успява да стои със затворена патешка уста пред обектива.
При възможностите на днешните телефони, според мен селфито си идва по естесвен начин. А за патешката уста точно не знам дали е проблем на селфито. Има много селфита с усмихнати и лъчезарни хора, което си е приятна гледка. Тези физиономии ги докарват онези момичета, които явно си мечтаят за по изразени устни. В което няма нищо лошо, отдавна не е лукс. Но както всяко нещо, по-добре да отидат да им ги направят хора, които разбират от това.
05 Фев 2016, 14:17
Дъщеря ми е много красива, но с тея селфита сега е станала кошмарна. Прилича на недоразумение и е толкова става, яд ме е! Както казвате, малко са усмихнатите селфита, а щерка ми няма ни едно такова, за съжаление!
05 Фев 2016, 15:18
То да е само психично разстройство бива, ама май не е само това.
За мен е глупост и психария, ако имаш какво да покажеш, давай направи го ама ей така за спорта е досадно най-малкото. Май всичко е да се покажем колко сме красиви и да видим колко ли хора ще го харесат.
05 Фев 2016, 18:15
При всички случай има селфи и селфи.
08 Фев 2016, 17:35
На Запад не им стигнаха "сладките" муцунки да си пускат, ами измислиха и на задните части да им се любуваме /поне това беше последната нова мода в селфито/. В нашенско май сме по-срамежливи
08 Фев 2016, 17:49
mamina написа:На Запад не им стигнаха "сладките" муцунки да си пускат, ами измислиха и на задните части да им се любуваме /поне това беше последната нова мода в селфито/. В нашенско май сме по-срамежливи

Това не съм го видяла. последната мода беше да се снимат от гърдите надолу..