И аз съм го чувала, но никога не бих рискувала!kauda написа:Чували ли сте, че за да стане по-вкусна рибата, трябва да се накисва в прясно мляко преди да се сготви???


И аз съм го чувала, но никога не бих рискувала!kauda написа:Чували ли сте, че за да стане по-вкусна рибата, трябва да се накисва в прясно мляко преди да се сготви???
renetka написа:Само погледнете под темата какви са рецептитеДве от трите са риба + пармезан и риба + кашкавал
А третата е с яйца
rabotnata pchela написа:renetka написа:Само погледнете под темата какви са рецептитеДве от трите са риба + пармезан и риба + кашкавал
А третата е с яйца
Ааааааааааз предпочитам човек да каже право в очите ми това съм пробвал и оживях, иначе не вярвам!
Elica написа:А как точно правите панировката, става ли хубава и хрупкава?
rabotnata pchela написа:renetka написа:Само погледнете под темата какви са рецептитеДве от трите са риба + пармезан и риба + кашкавал
А третата е с яйца
Ааааааааааз предпочитам човек да каже право в очите ми това съм пробвал и оживях, иначе не вярвам!
Andrey написа:![]()
![]()
![]()
Ако никой не ти отговори, мисли му!
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта