Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
22 Юни 2016, 16:27
pravilno написа:Ами няма да ги правите двойни

! Филия с нещо по избор отгоре и така може да се разминете само с две филии вместо с четири.
Двойните са най-яки, иначе как се прави печен сандвич, като не е двоен?!
24 Юни 2016, 11:43
Голямо улеснение са тези сандвичи

. Аз ги харесвам най-много под формата на принцеси или запечени във фурната във всякакви вариации.
24 Юни 2016, 14:33
annydance написа:Голямо улеснение са тези сандвичи

. Аз ги харесвам най-много под формата на принцеси или запечени във фурната във всякакви вариации.
И аз, но не мога да се спра с малко! :( Особено ако са направени в микровълновата са адски голяма вкусотия! :)
25 Юли 2016, 15:55
Malina написа:annydance написа:Голямо улеснение са тези сандвичи

И аз, но не мога да се спра с малко! :( Особено ако са направени в микровълновата са адски голяма вкусотия! :)
Хахаха :) Това им е кофти на саднвичите, аз лично с 2 сандвича не мога да се наям, трябва да изям доста! :) А това са си филии и филии и задника си расте и расте.. ;) няма как сандвича да е толкова засищащ, че сам до себе си да ти стигне един слепен сандвич.
27 Сеп 2016, 13:57
И мен не ме засища само сандвич, трябва да има доста голямо количество качествена салата покрай него, която да ме засити реално, в един сандвич, колкото и разнообразни неща да слагаш, все си остава филия с 2-3 листа маруля по средата и нещо намазано, няма как да те засити.
27 Сеп 2016, 15:31
Kremiliya написа:И мен не ме засища само сандвич, трябва да има доста голямо количество качествена салата покрай него, която да ме засити реално, в един сандвич, колкото и разнообразни неща да слагаш, все си остава филия с 2-3 листа маруля по средата и нещо намазано, няма как да те засити.
На мен как ми се е преял един нездравословен сандвич, ама няма как да стане!

Срам ме е даже да си го мисля това, което го искам. :)
27 Сеп 2016, 15:50
rabotnata pchela написа:Kremiliya написа:И мен не ме засища само сандвич, трябва да има доста голямо количество качествена салата покрай него, която да ме засити реално, в един сандвич, колкото и разнообразни неща да слагаш, все си остава филия с 2-3 листа маруля по средата и нещо намазано, няма как да те засити.
На мен как ми се е преял един нездравословен сандвич, ама няма как да стане!

Срам ме е даже да си го мисля това, което го искам. :)
Защо да не си го позволиш? По-добре един път да си уториш желанието за вкусен, богат сандвич, отколкото да преглъщаш и да се тормозиш. Няма кой знае колко да се надебелее от един-единствен.
27 Сеп 2016, 15:51
Те тея които не са богати са най-нездравословни, на времето сандвич означаваше филия с масло и салам отгоре. И сега ми се прияжда понякога, класически сандвич, топъл хляб, салам и масло! Е признавам си не е здравословно, но мога да изям аааааадски много от това :)
17 Окт 2016, 15:20
На маен ми харесват нездравословните сандвичи с кюфте, пържени картофи, домашна майонеза и много богата зелена салата :)
17 Окт 2016, 15:27
Kaya написа:На маен ми харесват нездравословните сандвичи с кюфте, пържени картофи, домашна майонеза и много богата зелена салата :)
Да ти кажа тея сандвичи и аз много ги обичам, даже довечера съм сам у нас и мисля точно нещо такова да си бодна.