03 Апр 2015, 15:20
Anka написа:Интересни идеи има в тази страница
А аз снощи хич не исках да ям от нещата, които бяха сготвени и си хапнах черен хляб с кашкавал, резенчета краставица и малко сирене! Е не е било най-доброто за преди лягане, но ми беше много вкусно
03 Апр 2015, 15:39
04 Апр 2015, 21:35
Snejna написа:Много рядко се случва да позволя за вечеря сандвичи, но каква е разликата между пържени яйца за вечеря и сандвич?!
05 Апр 2015, 15:31
09 Апр 2015, 12:50
Rali_hr написа:Като цяло нашата кухня е много далеч от здравословното, та сандвичите да са ни проблем при вечерята.
09 Апр 2015, 13:51
renetka написа:Rali_hr написа:Като цяло нашата кухня е много далеч от здравословното, та сандвичите да са ни проблем при вечерята.
Плюс това много зависи какво сложиш в сандвича и с какъв хляб го правиш.
Не мисля, че пълнени чушки с жестоката запръжка и с три филии бЕл леб и десерт вафла или още една филия с течен шоколад са здравословната вечеря
09 Апр 2015, 14:51
15 Апр 2015, 11:15
15 Апр 2015, 15:39
така е, но то повечето манджи са ни точно такива, а и може ли постоянно да се яде супа и гриловани зеленчуци, то друго остана ли, че да е полезно?!renetka написа:Абсолютно!
Хубав черен хляб, извара със сурови орехчета и копър, домат, краставица, маслини, някакво хубаво месо или пък риба тон, хубав кашкавал, пак зеленчуци...според мен е много по-ок от готвено с олио, запръжка, пържени, макар и домашни картофи и т.н. и т.н.
17 Апр 2015, 12:54
Mon_ton написа:така е, но то повечето манджи са ни точно такива, а и може ли постоянно да се яде супа и гриловани зеленчуци, то друго остана ли, че да е полезно?!renetka написа:Абсолютно!
Хубав черен хляб, извара със сурови орехчета и копър, домат, краставица, маслини, някакво хубаво месо или пък риба тон, хубав кашкавал, пак зеленчуци...според мен е много по-ок от готвено с олио, запръжка, пържени, макар и домашни картофи и т.н. и т.н.