pchela, да, в София.
renetka написа:Пак казвам - манджа с грах, запръжчица, оливия, ако сте месоядни едно мазно свинскоНе, благодаря
pchela, да, в София.
Malina написа:ти какво ядеш? Само зелени храни, приготвени супер здравословно? Но истината истина,а не на лъжа, защото ако някой пита аз съм също много здравословно ядяща - казвам само хубавото, а само аз си знам каква е истината и как ям и баница и мусака и пиле с ориз и боб с наденици!
Yunona написа:Malina написа:ти какво ядеш? Само зелени храни, приготвени супер здравословно? Но истината истина,а не на лъжа, защото ако някой пита аз съм също много здравословно ядяща - казвам само хубавото, а само аз си знам каква е истината и как ям и баница и мусака и пиле с ориз и боб с наденици!
Защо съдите за другите със собствения си аршин? Лично аз не мога да си представя причина, поради която да се правя на по-здравословно ядяща отколкото съм в действителност. "Само зелени храни" със сигурност не е пример за здравословно храненеАз например се смятам за здравословно хранеща се, но ям (почти) всичко. Въпросът е колко често
Баница ям два-три пъти в годината по едно парче голямо колкото половината ми длан. Боб с наденица например не ям повече от 20 години. Салам в къщата ми не влиза вече повече от 15 години с изключение на един конкретен вид, с който правя (пълнозърнеста) пица пак долу-горе два-три пъти в годината.
Самият факт колко добре се продават здравословните храни в България (въпреки че някои от тях са неоправдано скъпи), говори, че все повече и повече хора осъзнават ролята на правилното хранене... И да, ако работя 10-11 часа на ден и все пак намирам време и за тренировка всяка сутрин, няма да си позволя да обезсмисля усилията си, нагъвайки безразборно всякакви боклуци. Ще си хапна това, което би допълнило положените усилия и пролятата пот
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта