Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим косата си бляскава?

23 Мар 2015, 17:45

Много харесвам маските за коса, които са с яйце, а оцета много помага за разресването на косата ;)

23 Мар 2015, 18:10

kauda написа:Много харесвам маските за коса, които са с яйце, а оцета много помага за разресването на косата ;)

Наистина ли оцетът помага за разресване???

23 Мар 2015, 18:25

renetka написа:
kauda написа:Много харесвам маските за коса, които са с яйце, а оцета много помага за разресването на косата ;)

Наистина ли оцетът помага за разресване???

О, това и аз го знам! Баба ми лека ѝ пръст, се разресваше с оцет, но аз не съм пробвала, но не вярвам да ме е лъгала, тя такива неща като шампоани и балсами не ползваше, домашен сапун и се решеше с оцет!

23 Мар 2015, 18:31

Може ли някой, който го е практикувал, да каже за оцета и разресването :)?

23 Мар 2015, 21:27

renetka написа:Може ли някой, който го е практикувал, да каже за оцета и разресването :)?

Да, аз съм го пробвала. :) Едно време, когато нямаше балсами така се сресвахме! Миеш си косата с шампоана ( или сапун за онези времена) изполиваш си косата с оцет и постояваш малко, после се изплакваш. :))) Така се ресохме на времето! :)))

25 Мар 2015, 12:16

Ваня Стойчева написа:
renetka написа:Може ли някой, който го е практикувал, да каже за оцета и разресването :)?

Да, аз съм го пробвала. :) Едно време, когато нямаше балсами така се сресвахме! Миеш си косата с шампоана ( или сапун за онези времена) изполиваш си косата с оцет и постояваш малко, после се изплакваш. :))) Така се ресохме на времето! :)))

А не мирише ли??? :roll:

25 Мар 2015, 12:58

А оцета дали я прави и по-бляскава? :)

28 Апр 2015, 12:10

Момичета, пробвайте и това, ако ви пада косата. Мен от месец някъде почна да ми пада повечко (може би пролетно) и сега съм много доволна от тази маска: 2 жълтъка разбивате с 20мл. ракия/водка и с малко вода. Седите 20 мин. Освен, че падането се нормализира и стана супер лъскава!

28 Апр 2015, 12:20

Yarost написа:Момичета, пробвайте и това, ако ви пада косата. Мен от месец някъде почна да ми пада повечко (може би пролетно) и сега съм много доволна от тази маска: 2 жълтъка разбивате с 20мл. ракия/водка и с малко вода. Седите 20 мин. Освен, че падането се нормализира и стана супер лъскава!

Супер, маската звучи много лесно! А колко често я правиш, веднъж седмично?

28 Апр 2015, 12:24

В началото стигах до 3 пъти седмично, сега съм на 2.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6