Откъде да намеря магарешко мляко и как да лекувам с него?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Откъде да намеря магарешко мляко и как да лекувам с него?

Мнениеот S_Milenska » 11 Мар 2015, 20:44

Не съм използвала краве мляко никога в чистия му вид. Но за сметка на това, използвах сапун от магарешко мляко и бях много доволна. Действа много добре върху кожата. :geek:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Rali_hr » 16 Мар 2015, 17:42

Вярно, че като малки пиехме магарешко мляко на село, особено пък ако се разболеехме по-сериозно и ни гонеше някоя суха кашлица. А на времето помните, нямаше GSM-и, по които да звъним, ако някое внуче се разболееше. :) Сестра ми така се беше простудила и 3 седмици беше с ужасна кашлица и накрая баба ѝ даде магарешко мляко :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Kremiliya » 16 Мар 2015, 18:17

Rali_hr написа:Вярно, че като малки пиехме магарешко мляко на село, особено пък ако се разболеехме по-сериозно и ни гонеше някоя суха кашлица. А на времето помните, нямаше GSM-и, по които да звъним, ако някое внуче се разболееше. :) Сестра ми така се беше простудила и 3 седмици беше с ужасна кашлица и накрая баба ѝ даде магарешко мляко :)

Като малка и аз съм го пила, а го бях забравила. И тогава много трудно се намираше, а сега като разбрах по колко малко мляко дава едно магаре се чудя, на малкото магаренце как ли му е стигало? :roll:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот rabotnata pchela » 21 Мар 2015, 12:37

Странно ми се вижда това с магарешкото мляко, но никой не казва - как са го пиели, сварено или сурово? :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Ваня Стойчева » 21 Мар 2015, 12:59

rabotnata pchela написа:Странно ми се вижда това с магарешкото мляко, но никой не казва - как са го пиели, сварено или сурово? :roll:

Мисля, че се пие сурово, като така би следвало да се запазват всичките му полезни качества! Разбира се в наши дни е мисия невъзможна да си намериш магарешко мляко, а дори се твърди, че помага и при първия прием.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Даниела.Златева » 24 Ное 2016, 17:23

Може ли някой да ми помогне да се свържа с потребител на име мангуста mangusta ?
Даниела.Златева

Предишна

Назад към Домашен лекар