Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
Правила на форума
Добави отговор

Как да стегнем ръцете без да ги правим мускулести?

11 Мар 2015, 15:34

Имам проблем с ръцете си, тъй като торсът ми доста слаб, както и ръцете. От корема надолу фигурата ми е по-нормална, но нагоре се чете всеки кокал по мен! :(

Смятам, че единствено с упражнения мога да постигнa нещо, тъй като с ядене напълнявам, но от кръста надолу, а ръцете ми се остават все такива кльощави! :(
Опитах с гири няколко пъти, но нещо не усещам правилно напрежението, т.е. имам чувство, че се напряга повече предмишницата, а не толкова горната част - бицепс и трицепс :idea: :) другия вариант е, че не ги правя особено правилно упражненията, за което обаче май ще ми трябват повечко съвети! :roll:
А дълго си мечтая за такива красиво оформени ръце
arms.jpg
arms.jpg (17.92 KiB) Прегледано 4215 пъти
Всъщност не ми се иска да правя ръцете си твърде мускулести, но не зная как да ги оформя и да си стегна :roll: Упражненията като кофички дали са подходящи, :roll: тъй като лицеви опори и пистолет да ми опреш една няма да мога да направя :idea:

Re: Как да стегнем ръцете без да ги правим мускулести?

11 Мар 2015, 15:44

Напоследък се убеждавам в свойствата на този ластик, наистина си е доста готин! :)
arm.jpg
arm.jpg (10.47 KiB) Прегледано 4214 пъти
Върши много добра работа и го бяха пуснали скоро в Лидъл за някакви много малко парички, докато в други магазини е поне 5 или 6 пъти по-скъп :idea: Та, както и да го разтягаш ще имаш хубава полза от него :idea: например ако го прекараш зад гърба си го хванеш по на късо :idea:

11 Мар 2015, 15:47

Кофичките според мен са много добър вариант, стига да си намериш удобната поза, може да започнеш със свити крака, стъпили на пода и да усложняваш като изпъваш коленете повече :)

11 Мар 2015, 15:53

Хах вече осъзнавам, че заживях с тоя сайт, освен че си търся рецептите тука, ами и спортувам, да, част от тези упражнения правя и съм доволана :) :)

12 Мар 2015, 16:07

Предполагам знаеш, че не можеш да избягаш от структурата си :) Иначе, упражнения има много и определено с едно няма да има ефект. Поне 8-9 вида упражнения в серии с необходимите тежести (не с по 500г гиричка) ;)

16 Мар 2015, 10:29

Е не е лошо жената да има малко мускул сега! :)) )Няма нужда да е слаба и кекава като комар, няма да навреди, ако има малко сила. :)

19 Мар 2015, 13:12

Дааа ;)
Но чудеса не трябва да очаква :) Както аз и моят прасец не очакваме :lol:

21 Юни 2015, 14:53

С упражнения с минерална вода? Домашните упражнения с телевизор пред вас са идеални. :)

22 Юни 2015, 16:32

Rali_hr написа:С упражнения с минерална вода? Домашните упражнения с телевизор пред вас са идеални. :)

Може и с ракия. :lol: :lol: :lol:

22 Юни 2015, 17:06

Трябват ви упражнения без тежести, йога упражненията са точно такъв тип, или аеробиката ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2