Правила на форума
Добави отговор

Re: Представете си идеалния мъж, а сега го опишете!

26 Юни 2015, 14:05

Monika_Spasova написа:аааа, зъбите са много важни, представяш ли си някой с криви и счупени зъби, мръсни и развалени?!!???! Тъй че как да не са важни зъбите, те са един от най-големите и важни фактори :D

Така е, но си представям някой с хубави зъби да ми крещи, а аз си мисля нищо, зъбите са му хубави. :)

26 Юни 2015, 14:39

Pacienti написа:
Monika_Spasova написа:аааа, зъбите са много важни, представяш ли си някой с криви и счупени зъби, мръсни и развалени?!!???! Тъй че как да не са важни зъбите, те са един от най-големите и важни фактори :D

Така е, но си представям някой с хубави зъби да ми крещи, а аз си мисля нищо, зъбите са му хубави. :)

Ти пък под вола теле търсиш, когато си го представяш ти не си предсатвяш как ще се държи във всяка една секунда от времето, моля ти се. Нали за да те спечели трябва да прилича на човек. : Р

26 Юни 2015, 15:08

Pacienti написа:

Еееееее, едното няма абсолютно нищо общо с другото, излиза едва ли не, че красивите мъже са някакви психопати, които само се чудят как да тормозят невинните жени, изопачаваш нещата просто. За да се примирим с идеята, че и за грозните има влак сега тук като описваме трябва да мислим и за перфектното им държание, въпреки бъркането в пъпа и уригването, но той е мил! :roll:

26 Юни 2015, 16:26

Не се бийте заради въображаеми мъже, разбира се, че държението им е важно, но и видът е от значение. :)

26 Юни 2015, 16:48

Вие намерихте за какво да спорите. :) Идеалният мъж трябва да е пич, да не ядосва жена си и да я разбира, да има добри зъби, за да яде всичко, което тя му сготви. :lol:

27 Юни 2015, 10:50

Държанието не влиза в представите ми за идеалния мъж, то си е нормално, стандартно и задължително! :lol:

05 Авг 2015, 12:14

Kaya написа:Държанието не влиза в представите ми за идеалния мъж, то си е нормално, стандартно и задължително! :lol:

Да, аз си мисля, че е най-важното да бъде забавен, отворен за нови неща, добър и грижовен, пък и да е домакин!

05 Авг 2015, 12:47

kauda написа:
Kaya написа:Държанието не влиза в представите ми за идеалния мъж, то си е нормално, стандартно и задължително! :lol:

Да, аз си мисля, че е най-важното да бъде забавен, отворен за нови неща, добър и грижовен, пък и да е домакин!

С хубаво тяло, с приличен доход, започнах да се размечтавам, но още трябва да порасна да си ги търся такива, сега избирам само да е забавен. :lol:

06 Авг 2015, 12:36

Прави сте за зъбите, но ми става смешно като го прочета. :)

06 Авг 2015, 15:06

Pacienti написа:Прави сте за зъбите, но ми става смешно като го прочета. :)

Ами да, нормално, те конете така им гледат зъбите преди да ги вземат :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5