Замисляте ли се как съчетавате храните, когато сядате на трапезата?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Замисляте ли се как съчетавате храните, когато сядате на трапезата?

Мнениеот Ваня Стойчева » 25 Мар 2015, 15:07

Грохот написа:Да си призная - смятам го за откачено, вярно, може и да е здравословно, но по-скоро е откачено :idea: Не мога да премислям всеки път какво хапвам, е, ако стоиш по цял ден у дома и си изготвяш някакво меню, може би е доста подходящ начин да направиш храненето си по-здравословно, но за мен е невъзможно, храненето ми е последна грижа :idea:

Е ти не си ли правиш меню така или иначе, какво ще хапвате или всяка вечер се чудиш и просто вадиш от хладилника каквото има?
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Gold » 27 Мар 2015, 12:24

Замисляла съм се само когато ми се е налагало да имам специален режим на хранене или съм била на диета. Иначе просто няма как всеки път да премислям сега този ориз подходящи ли е с тези чушки да речем :roll: :lol:
Gold

Мнениеот Rali_hr » 27 Мар 2015, 14:01

Gold написа:Замисляла съм се само когато ми се е налагало да имам специален режим на хранене или съм била на диета. Иначе просто няма как всеки път да премислям сега този ориз подходящи ли е с тези чушки да речем :roll: :lol:

Ориза е подходящ с всички чушки да ти кажа честно, но не е подходящ с месо, но ние така си знаем - ориз с месо и каротофи с месо, а ако им ударим и една млечно-яйчна заливка става още по-зле положението, но това не е от значение, защото е вкусно хаха :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Gold » 27 Мар 2015, 18:16

Напълно си права :) Те повечето неща не са полезни, но ги ядем именно защото са много вкусни.
Gold

Мнениеот Ваня Стойчева » 28 Мар 2015, 11:25

На мен много ми се иска да се науча да се храня правилно и здравословно. Старая се и у дома да го правим всички заедно, но признавам си трудно е. За щастие Yunona дава тук някои идеи, които са страхотни, особено за хора като нас свикнали да ядат само картофи с месо и ориз с месо, а за разнообразие - боб. :lol:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот valiopaf » 25 Юни 2015, 16:23

Преди години едно девойче ме научи да ям първо плодовете, след това някаква салатка и накрая вечерята, та ми хареса и от години така се храня, което е странно за повечето хора, но аз се чувствам доста добре :idea:
valiopaf

Мнениеот Локумът » 25 Юни 2015, 16:47

valiopaf написа:Преди години едно девойче ме научи да ям първо плодовете, след това някаква салатка и накрая вечерята, та ми хареса и от години така се храня, което е странно за повечето хора, но аз се чувствам доста добре :idea:

Добре де, как изяждаш толкова много? :roll: Аз само със салатата и съм се наял.
Аватар
Локумът

Мнениеот miron » 25 Юни 2015, 17:08

Аз винаги мисля какво ям и гледам да го ям внимателно, рядко си позволявам да правя глупости, и аз първо ям плдовоете - 30 минути преди хранене почвам с тях.
miron

Мнениеот Ваня Стойчева » 26 Юни 2015, 11:37

Защо първо ядете плодовете? У дома ядем салтата с основното, а накрая за десерт хапваме плод и още нещо, ако съм приготвила, като бисквитена торта да речем. :roll:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Локумът » 27 Юли 2015, 18:20

miron написа:Аз винаги мисля какво ям и гледам да го ям внимателно, рядко си позволявам да правя глупости, и аз първо ям плдовоете - 30 минути преди хранене почвам с тях.

така трябва на мен ми е трудно да се науча, но горе долу спазвам някои правила. :)
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Диети