Някои хора, дори и да не са на диета, винаги внимават в това, което хапват и още със сядането на трапезата премислят от какво може и от какво не.
Не съм от тези хора, но имам няколко приятелки, които правят точно това, например, решават, че сега ще ядат само хляб, ако им се е видял вкусен и го хапват точно като кекс - само хляб, понякога съчетан с пресен зеленчук като краставичка
Реално погледнато и за мен няма да е такъв проблем, ако пред мен стои подобен избор, но ми сте струва, че границата между реалната нужда от това да внимаваш как се храниш и как съчетаваш храните, до вманиачаването е прекалееено тънка
Вие смятате ли за редно при всяко едно хранене да се внимава как се съчетават храните и правите ли го с всяко сядане на трапезата? Според вас какви са най-добрите комбинации при съчетаването на храните?